Σελίδες

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Προσευχηθήτε για τα 50 εκατομ. ζώα που σκοτώνονται για τη γούνα τους κάθε χρόνο

Τα 2 εκατομ. από αυτά είναι σκύλοι και γάτες

Καμπάνια και video από τους Duran Duran και τη Ναόμι Κάμπελ

Κλεισμένα σε κλουβιά και στερημένα από κάθε τι φυσιολογικό γι αυτά, κλωτσημένα, στριμωγμένα, κτυπημένα, με μεγάλες δόσεις αερίων και ηλεκτροκαλωδίων, κάποια ζώα γδέρνοναται ζωντανά. Αυτό σας φαίνεται διασκεδαστικό ως video ; Αυτό είναι το τελευταίο video των Duran Duran με τίτλο ΄"Πανικός Κοριτσιών" και δείχνει...

5 σούπερ μόντελς ντυμένα με γούνες , δερμάτινα από φίδια και άλλα ζώα ...
Οι Duran Duran τονίζουν ότι είμαστε στο 2012 και όχι στο 1982 και σύγουρα έχουμε όλοι ακούσει για τις απίστευτα σκληρές αγριότητες κατά των ζώων για την παραγωγή γούνας.
Λένε πως τα ζώα αυτά ζουν κάτω από τρομακτικές συνθήκες και σκοτώνονται με φρικιαστικούς τρόπους... Ένα τυπικό γούνινο παλτό απαιτεί τη σφαγή 35-125 ζώων. Δυστυχώς, το τραγικό είναι ότι περισσότερα από 50 εκατομμύρια ζώα σκοτώνονται μέσα στη φρίκη κάθε χρόνο για τις γούνες. Επισημαίνουν δε ότι 2 εκατομμύρια από αυτά είναι σκύλοι και γάτες.
Εμαφνίζεται και η Ναόμι Κάμπελ σε αυτό το video-καμπάνια των Duran Duran, η οποία ζητάει να προσθέσουν όλοι το όνομά τους και να φωνάξουν ενάντια σε αυτή την απίστευτη κακοποίηση ζώων.





Προτρέπουν να ζητήσουμε ευγενικά από όλα τα μοντέλα να σταματήσουν να φοράνε γούνες :
Naomi Campbell, Cindy Crawford, Yasmin Le Bon: info@models1.co.uk



Για στήριξη της προσπάθειας :

https://secure2.convio.net/ida/site/Donation2?df_id=1483&1483.donation=form1






1 σχόλιο:

KaPaworld είπε...

Απίστευτο το τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό του ανθρώπου....