Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Σφάζουν και πουλάνε σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας

Κινέζοι "πωλητές"

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.Συγκεκριμένα,...

επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες, αναφέρει το blog Zoom.

Στο adespoto.gr είχαμε αναδείξει το θέμα της κατανάλωσης σκύλων και γατών ή ακόμα και σκατζόχοιρων από μετανάστες, Αθίγγανους ή/ και εξαθλιωμένους πολίτες ήδη από το 2009, με τα πρώτα περιστατικά να σημειώνονται στην Μεσσηνία. Ακολούθησαν περιστατικά και καταγγελίες στη Λευκάδα, στην Κρήτη αλλά και σε περιοχές της Αθήνας, όπου σημειώθηκαν κλοπές κατοικίδιων. Πλέον, η απώλεια ελέγχου της πολιτείας και η μη προστασία των αδέσποτων επιτρέπει σε άτομα που η καταγωγή τους και τα έθιμα τους αντιμετωπίζουν τα σκυλιά και τις γάτες ως τροφή να κάνουν όσα καταγγέλονται στην Φιλοζωϊκή....ανενόχλητοι!!!

Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνουμε ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας;

adespoto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: