Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Έδεσσα : Δεν υπάρχουν χρήματα για τα αδέσποτα

υπάρχουν όμως για γήπεδο

Συνάντηση για τα αδέσποτα, τις φόλες και τα παράπονα κατοίκων, έγινε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο της Έδεσσας. Τη σύσκεψη διεύθυνε ο Δήμαρχος Έδεσσας και συμμετείχαν ο...

Αντιδήμαρχος κ. Χρ. Ζαίφης, ο Σύλλογος Φιλόζωων Έδεσσας και πολίτες.
Η συζήτηση «άναψε» κάποια στιγμή όταν ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ κατοίκων και μελών του Συλλόγου Φιλόζωων. Ο Δήμαρχος πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα και την ευκαιρία πήραν κάτοικοι από το Κλεισοχώρι (που μένουν στις εκεί εργατικές κατοικίες), οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις επιθέσεις σκυλιών σε κατοίκους και παιδιά. Ακολούθησε έντονος διάλογος και μέλη του Συλλόγου Φιλόζωων τόνιζαν ότι δεν είναι δικό τους αυτό το θέμα. Άλλωστε η σύσκεψη είχε σκοπό το συντονισμό και τη συνεργασία για την περίθαλψη των αδέσποτων.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννου είπε πως «δεν υπάρχουν λεφτά για να συντονιστεί κάτι τέτοιο. Εδώ δεν έχουμε χρήματα για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους» ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Φιλόζωων κ. Τ. Σιώνης παρατήρησε πως «χρήματα για αλλού έχετε να δώσετε, όπως για το γήπεδο στο Ριζάρι… αυτό είναι προτεραιότητα ενώ τα αδέσποτα όχι;».
Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος είπε ότι θα γίνει ένα μικρό κυνοκομείο στον π. Αγ. Αθανάσιο διότι κι εκεί η κατάσταση είναι σοβαρή και οι δηλητηριάσεις πολλές.

πηγή tastv.gr/ αναδημοσίευση adespoto.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: