Σελίδες

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ερώτηση των κ. Πλεύρη και Γεωργιάδη

Πακιστανοί Απείλησαν Άνθρωπο με Λοστό για να Κλέψουν Έναν Σκύλο

Ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς κατέθεσαν οι δύο βουλευτές του ΛΑΟΣ, Αθ.Πλεύρης και Αδ.Γεωργιάδης, καθώς,σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Κόσμου (03.10.2011) σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι φιλόζωοι της χώρας την περίπτωση απαγωγής ενός σκύλου στη Ραφήνα από ομάδα ένοπλων Πακιστανών.
Ακολουθεί η ερώτηση :





ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Θέμα: Πακιστανοί απείλησαν άνθρωπο με λοστό για να κλέψουν έναν σκύλο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Κόσμου (03.10.2011) σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι φιλόζωοι της χώρας την περίπτωση απαγωγής ενός σκύλου στη Ραφήνα από ομάδα ένοπλων Πακιστανών. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να πάρουν τον σκύλο, απείλησαν με λοστούς που είχαν στα χέρια τους και έναν άνθρωπο που πήγε να τους αντιμετωπίσει. Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από τον Μαρινόπουλο της Ραφήνας. Εκεί ζούσε ένας αδέσποτος σκύλος, τον οποίο φρόντιζαν με έξοδά τους οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ. Οι Πακιστανοί επιτέθηκαν και χτύπησαν με λοστό τον αδέσποτο σκύλο. Ο διευθυντής του μαγαζιού βγήκε έξω να τους σταματήσει, αλλά απείλησαν και αυτόν με τον λοστό. Οι Πακιστανοί πήραν τον χτυπημένο σκύλο και εξαφανίστηκαν. Όσοι πληροφορήθηκαν, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το γεγονός, εικάζουν ότι οι Πακιστανοί χτύπησαν και έκλεψαν τον σκύλο, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως τροφή.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί,

Ισχύει το ανωτέρω δημοσίευμα και αν ναι προτίθεσθε να συνεργαστείτε με τις τοπικές αρμόδιες αρχές για την εύρεση του χτυπημένου σκύλου και τις συνέπειες που ορίζει ο Ν. 3170/2003 στους απαγωγείς του σκύλου;

Αθήνα 03.10.2011
Οι ερωτώντες Βουλευτές

Αθανάσιος Πλεύρης, Βουλευτής Α’ Αθηνών

Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής Β’ Αθηνών


Δεν υπάρχουν σχόλια: