Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Πιρπιρίκος και Πουδρίτσα : Ανάπηρα γατάκια ζητάνε μια ζωούλα !



Ο Πυροβολημένος ΠΙΡΠΙΡΙΚΟΣ

Μεχρι στιγμής κανεις δεν τον θελει στη φιλοζωική απο αθηνα ψαχνουμε σπιτι φιλοξενιας η υιοθεσιας θεσσαλονίκη ή αθήνα.Αυριο θα εχει κανει και τα βασικά τεστ. Τον έσωσαν ενω είχε πυροβοληθεί απο σκάγια και...


ακόμη αυτά είναι μέσα του, ζητησαμε πληροφορίες αν ειναινα τον φερουμε κατα δωθε να υιοθετηθει αλλα τον δειχνουμε καλου κακου μηπως τον θελει κανεις αθηνα μονο για σπιτι και στειρωμενος. Στην αθηνα ειναι στη Φιλοζωική τωρα, μετα θα ερθει να πολιτογραφηθει εδω

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείχνετε να βοηθηθεί (υιοθετηθεί) ο γατούλης. Αυτό που είδα στη Φιλοζωϊκή Εταιρεία είναι ότι του βάζουν το φαγητό/νερό, που σημαίνει ότι τρώει κανονικά, απ' ότι είδα κινείται και γρήγορα άμα τύχει (όπως όταν προσπαθούσα να τον φωτογραφήσω). Εμένα μου φαίνεται ήμερος γάτος φθάνει εκεί που θα καταλήξει να είναι ήσυχα τις πρώτες μέρες για να μπορέσει να συνηθίσει.

_____________

Σήμερα πήγα στην Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρεία, όπου κάποιος καλός γιατρός γλύτωσε τον γατούλη που είχα βρει λίγα μέτρα από τους κάδους σκουπιδιών στην οδό Γαλάζιας Ακτής, στο Λαγονήσι. Το ζωάκι κινείται κανονικά, δεν έχει πρόβλημα πια, μονάχα όταν πήγαμε για να τον φωτογραφήσω, είχε τη μεριά του κτυπημένου ματιού στον τοίχο και δεν μπορούσα να τον φωτογραφήσω. Ζήτησα από τον υπάλληλο που τα ταΐζει με ένα σκουπάκι απαλά να τον κάνει να μετακινηθεί. Το έκανε, αλλά ήταν γρήγορος ο γατούλης και δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα στο σπιτάκι του και δεν φαινόταν παρά μόνο η πλάτη και η ουρά του. Τον ξαναέσπρωξε λίγο και αφού βγήκε έξω, κλείσαμε το πλαστικό για να μην μπορεί να ξαναμπεί κι έτσι μπόρεσα να πάρω αυτές τις φωτογραφίες. Θα φοβόταν μάλλον γι αυτό και έμενε στην ίδια θέση. Είναι πάντως παραπονεμένος, έτσι μου φαίνεται.


2.Η μικρή παράλυτη Πουδρίτσα



Η γατούλα είναι εν μέρη παράλυτη ισως σηκωθει στα ποδαράκια ισως και παραμεινει Παράλυτη και το θεμα που τιθεται παντα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι οτι αν δεν βρεθει κανεις να την υιοθετησει η φιλοξενησει δεν εχει μελλον δεν μπορει να ζησει εξω παιδια. Εχει ακράτεια προς το παρόν ισως το ενα ποδι δουλεψει αλλα χρειαζεται να παει σε σπτι.


Thessaloniki Cat Group
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
Μ.Κ.Ο.
ΓατοΕφημερία και Γατοτηλεφωνητής
6979780445 (2-4μμ) και SMS

http://www.thessalonikicatgroup.org/
thessalonikicatgroup@gmail.com

Facebook Page:
http://www.facebook.com/pages/MKO-GatoOmada-Thessalonikes-Thessaloniki-Cat-Group-NGO/161825510505563

Facebook Direction:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1588083923#!/profile.php?id=1588083923

Δεν υπάρχουν σχόλια: