Σελίδες

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νέα ομαδικά τμήματα κοινωνικοποίησης για κουτάβια

από τη Hug4Dogs : Θετική Εκπαίδευση Σκύλων
Αγαπάμε, Αγκαλιάζουμε, Εκπαιδεύουμε τα σκυλιά μας

Δελτίο Τύπου
Θεσσαλονίκη, 19/05/2011

Η Ομάδα Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων Hug4Dogs, ανακοινώνει την έναρξη Νέων Ομαδικών Τμημάτων Κοινωνικοποίησης για κουτάβια από 3 έως 6 μηνών.
Η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσουμε ότι το κουταβάκι μας θα γίνει ένα καλά ισορροπημένο ζώο συντροφιάς. Βοηθάει ...

το σκυλί μας να αντιμετωπίσει νέες καταστάσεις που μπορεί να συναντήσει στο μέλλον καθώς και όλο το φάσμα των ανθρώπων και εμπειριών στο περιβάλλον του. Συμβάλλει στην αποτροπή μελλοντικών προβλημάτων όπως νευρικότητα ή επιθετικότητα.
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο και ώρες 10.45΄– 12.00΄ π.μ., στο Εκπαιδευτήριο & Χώρο Δραστηριοτήτων του Hug4Dogs (Τ.Οικονομίδη 49 & Αργοναυτών, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη), υπό την παρακολούθηση έμπειρων εκπαιδευτών για τη διασφάλιση ασφαλών και συναρπαστικών «παιχνιδιών» σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη.
Τα κουτάβια που θα συμμετέχουν, μέχρι πέντε σε κάθε τμήμα, θα πρέπει να είναι υγιή, πλήρως εμβολιασμένα και χωρίς σημάδια επιθετικότητας.
Ο χώρος είναι εσωτερικός - κλιματιζόμενος, καθαρός, απόλυτα ασφαλής και ελεγχόμενος με εύκολη πρόσβαση ακόμη και για τους φίλους μας που έρχονται εκτός Θεσσαλονίκης.
Δηλώνετε συμμετοχή ή ακύρωση από Δευτέρα έως Πέμπτη στο τηλέφωνο
2310 320907 ή στο email info@hug4dogs.com

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε στο http://www.hug4dogs.com/


Hug4Dogs.com ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ  Τ.Οικονομίδη 49 Καλαμαριά 551 31 – Τηλ. 2310 320-907 

2 σχόλια:

Antonis είπε...

Ισχύει ακόμη το πρόγραμμα;

Anastasia Tsoulia είπε...

Τα τμήματα συμπληρώνονται κατόπιν ραντεβού. Εφόσον υπάρχει συμμετοχή από Δευτέρα έως Πέμπτη στο 2310 320907 ή στο info@hug4dogs.com, τα μαθήματα γίνονται κανονικά κάθε Σάββατο.