Σελίδες

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αγνόησαν σπίτι με περισσότερες από 50 γάτες για χρόνια...

Το Δημαρχείο και οι Αρχές στο Βόρειο Τορόντο

Τυχαία ανακάλυψαν ένα σπίτι σε πόλη στο Βόρειο Τορόντο, στο οποίο ζούσαν 50 γάτες σε άθλια κατάσταση . Από την άσχημη μυρωδιά κάποιοι πλησίασαν το χώρο και όσο πλησίαζαν η μυρωδιά γινόταν χειρότερη, οπότε...



ειδοποίησαν την αστυνομία, σίγουροι πώς κάποιος είχε πεθάνει ξεχασμένος...
Τελικά, η μυρωδιά δεν προερχόταν από σαπισμένο ανθρώπινο σώμα, αλλά από 50-60 γάτες. Αμέσως, ειδικό πλήρωμα έσπασε την πόρτα του σπιτιού , καθώς ο κύριος Way - που κατοικούσε εκεί- δεν απαντούσε και αντίκρυσαν μια πλήρη καταστροφή... Το δάπεδο ήταν γεμάτο απορρίμματα , ούρα και περιττώματα.
Η κατάσταση ήταν τόσο τραγική, που οι επιθεωρητές της SPCA φόρεσαν μάσκες και στολές για να πιάσουν τα εγκατελειμμένα ζώα.
Ωστόσο, αναφέρεται στην "Toronto Star" πως οι Αρχές έπρεπε να είχαν επέμβει νωρίτερα , διότι οι γείτονες του Way είχαν παραπονεθεί στην πόλη και τον δήμαρχο για την απαίσια μυρωδιά. Μάλιστα ένα ζευγάρι είχε ειδοποιήσει τις ζωοφιλικές υπηρεσίες, τη δημόσια υγεία, το δήμο κ.ά. χωρίς καμία ανταπόκριση.
Οι γάτες ακόμη μαζεύονται από το σπίτι , εξετάζονται από κτηνιάτρους, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης για να κληθεί στο δικαστήριο τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: