Σελίδες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ESDAW® : Μάθετε για την νέα φωνή των ζώων

Μέτωπο για τα ζώα σε όλη την Ευρώπη

H ESDAW® δημιουργήθηκε φέτος προκειμένου άνθρωποι, οργανισμοί και σωματεία να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα ισχυρό μέτωπο που θα είναι αδύνατο να μην επηρεάζει τις εξελίξεις, νομοθετικές και μη, όσον αφορά στα ζώα, σε


όλη την Ευρώπη συνολικά.

Δεν είναι πολιτική οργάνωση, δεν είναι θρησκεία, δεν είναι ΜΚΟ ή οτιδήποτε συναφές.

Στόχος είναι να υπάρχει μια δυνατή φωνή που να επηρεάζει και να πιέζει την Ευρώπη και τους πολιτικούς της προκειμένου να εφαρμόζονται οι ήδη υπάρχοντες νόμοι, αλλά ταυτόχρονα να βελτιώνεται και το νομοθετικό πλαίσιο ή και να δημιουργείται εκ νέου σε χώρες όπου είναι ανεφάρμοστο ή σχεδόν ανύπαρκτο.
Άλλος βασικός στόχος είναι η πλήρης ενημέρωση των κατοίκων της Ευρώπης σε σχέση με ότι συμβαίνει στα πλαίσια της ευζωίας των κατοικιδίων στην Ευρώπη. Γιατί συμβαίνουν πολλά τα οποία ο κόσμος δεν ξέρει ή δεν καταλαβαίνει γιατί συμβαίνουν. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Η σελίδα τους φιλοδοξεί να γίνει ένα βήμα, ένας χώρος συνάντησης για όλα τα σωματεία, τους οργανισμούς και τις εθελοντικές ομάδες στην Ευρώπη, που κύριό τους μέλημα είναι η φροντίδα και η εξασφάλιση αξιοπρεπών όρων ζωής στα κατοικίδια, τα ζώα συντροφιάς, εργασίας και βοήθειας.

Εκεί θα μπορούμε να μοιραζόμαστε πληροφορίες για ότι συμβαίνει στις χώρες μας.
Είμαστε η φωνή των ζώων και θα πρέπει να πολεμάμε ενωμένοι μέχρι να πάψει οποιαδήποτε μορφή εκμετάλλευσης και βίας στα ζώα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.

Κάντε τους μια επίσκεψη: http://www.esdaw.eu/





Η σιωπή και η αδιαφορία σκοτώνουν!
adespotakaterinis.blogspot.com

αναδημοσίευση από dogworld.blogspot


Δεν υπάρχουν σχόλια: