Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σκυλάκι σώθηκε από τα σκουπίδια

Το ανακάλυψαν λίγο πριν πάρουν τον κάδο σκουπιδιών
στο New Jersey


Στο παρά πέντε σώθηκε ένα πιτ μπουλ από τον κάδο σκουπιδιών που το είχαν πετάξει και μάλιστα το είχαν κλείσει σε σακούλα σκουπιδιών, στο Newark του New Jersey. Ευτυχώς το σκυλάκι κουνήθηκε στη σακούλα και...


σώθηκε λίγα λεπτά πριν το όχημα των σκουπιδιών αδειάσει τον κάδο. Το κόκκινο πιτ μπουλ τεριέ ήταν πολύ αδύνατο , σκελετωμένο από την πείνα, κρύωνε και βρέθηκε σχεδόν ετοιμοθάνατο.
Μεταφέρθηκε στο Associated Humane Societies and Popcorn Park Zoo και το ονόμασαν Patrick , λόγω του ότι διεσώθη μία ημέρα πριν την ομώνυμη γιορτή(Ημέρα του Αγίου Πατρικίου).
Στη συνέχεια το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κοντική κτηνιατρική κλινική και μπήκε σε εντατική θεραπεία.
Όταν το βρήκαν , έκλαιγε , το σωματάκι του ήταν παγωμένο και είχε υποθερμία. Ευτυχώς η σακούλα που τον είχαν κλείσει τρύπησε και έτσι τουλάχιστον μπορούσε να αναπνεύσει.
Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υγείας του Patric, αλλά τώρα εξετάζουν κάτι που βρέθηκε στο στομάχι του, ένα ξένο σώμα. Μπορεί να έφαγε κάτι από την πείνα του, ακόμη και κομμάτι ύφασμα. Σε 2-3 ημέρες θα γνωρίζουν.
Υπολογίζουν ότι ο σκυλάκος είναι περίπου 2 ετών ή μικρότερος.
Οι Αρχές ανέφεραν ότι τελευταία έχει αυξηθεί αυτός ο τύπος ξεφορτώματος κατοικίδιων. Στις αρχές του χρόνου ένα άλλο σκυλάκι δολοφονήθηκε από τον ιδιοκτήτη του και βρέθηκε η σακούλα με το πτώμα του στη λίμνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: