Σελίδες

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010


Οι αναγνώστες του Τρυποκάρυδου λένε : "27.000 κέρδος και για τα αδέσποτα τίποτα;"

Φιλόζωος πάνω από 40 χρόνια και έχουν δει τα μάτια μου πολλά έκτροπα.
Βία στα ζώα, αδιαφορία , κερδοσκοπία επαγγελματιών φιλόζωων αλλά και μεγάλο αγώνα από εθελοντές της γενιάς μου αλλά περισσότερο από νέους ανθρώπους.
Παρευρέθηκα και εγώ με τη νεολαία στο πάρτυ αν και ...




"Γεια σου Τρυποκάρυδε...
Φιλόζωος πάνω από 40 χρόνια και έχουν δει τα μάτια μου πολλά έκτροπα.
Βία στα ζώα, αδιαφορία , κερδοσκοπία επαγγελματιών φιλόζωων αλλά και μεγάλο αγώνα από εθελοντές της γενιάς μου αλλά περισσότερο από νέους ανθρώπους.
Παρευρέθηκα και εγώ με τη νεολαία στο πάρτυ αν και ο θόρυβος μου υπενθύμισε πως τα χρόνια πέρασαν. Περίμενα νοσταλγικά να ακούσω Χατζιδάκη και αγαπημένους της παρέας των over 50 αλλά χαλάλι στο σκοπό που ήταν το κέρδος για τα αγαπημένα μας αδέσποτα.
Όμως διάβασα και έμαθα πως το πάρτυ δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο τον σκοπό της. Διαβάστε τα σχόλια στο: (http://www.facebook.com/ group.php?gid=103915519653583& ref=ts)
Δείτε και την ιστοσελίδα: http://www.partyanimals.gr./
Διοργανωτές στα αζήτητα. Κέρδος 27000 ευρώ αλλά στα αδέσποτα τίποτα. Κάπου διάβασα για μόνο 2500 κιλά ξηρά τροφή που αναλογούν στο περίπου 2000 ευρώ. Αλλά τόσα χρόνια φιλόζωος και με τους χορηγούς που είδα στην ιστοσελίδα γνωρίζουμε πως ήταν προσφορά της εταιρείας. Αφιλοκερδώς και οι dj. Δηλαδή που πήγαν τα 27000 ευρώ; Που πήγαν βρε παιδιά; Τα σωματεία ακόμα δεν έχουν δώσει απαντήσεις. Γιατί όπως ρωτούν μερικά παιδιά που το ξεκίνησαν στο FB, μύρισαν το ύποπτο και έχουν ρωτήσει εδώ και μήνα σχεδόν.
Περιμένουμε όλοι να μάθουμε και δε θα το αφήσουμε να βρωμίσει και να ξεχαστεί.
Είμαστε με όλους τους φιλόζωους που ανυπομονούν να μάθουν την αλήθεια.
Δεν πρέπει να γίνουμε συνένοχοι με την σιωπή μας , όχι με μια διοργάνωση που έλαβε μέρος τόσος κόσμος και όχι εις βάρος των αδέσποτων φίλων μας."
K.Σ
Τρυποκάρυδος: Άποψη και επιστολή αναγνώστη- όχι του ιστολογίου. Το τι έχει συμβεί δεν το γνωρίζω, αλλά θα ερευνηθεί.
trupokarudos.blogspot

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη μάθουμε ποτέ....

Απλως εξαιτίας τους δεν θα ξαναδώσουμε χρήματα ξανά σε φιλοζωικό ή εκδήλωση τους.

Αυτοί θα χάσουνε.....

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος ξύπνησε σε όλα και σε όλους και δεν πιανόματσε κορόιδα. Είναι ντροπή να καταχρώνται τα χρήματα που δίνει ο κόσμος για φιλανθρωπίες και φιλοζωικούς σκοπούς , για να βοηθήσουμε τους αδύνατους και να τα βάζουν στην τσέπη τους κάποιοι λεχρίτες, γιατί και τα δύο γίνονται. ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

Υβόννη