Σελίδες

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Προς www.adespoto.gr

Επιστολή της δημοσιογράφου-συγγραφέως κ. Ι.Βουλοδήμου-Σιώκου με ερωτήματα προς εμένα, δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα www.adespoto.gr, όσον αφορά σε παλαιότερα άρθρα μας στο ίδιο site. Παρά το γεγονός ότι έστειλα την επιστολή - απάντηση μου στα ερωτήματα της συναδέλφου δύο φορές στο συγκεκριμένο site , δεν δημοσιεύτηκε ποτέ. Θέλω να πιστεύω ότι, λόγω της ως τώρα αγαστής συνεργασίας μας , η καθυστέρηση πιθανότατα είναι θέμα διαδικασίας και αμέλειας. Περιμένω τη δημοσίευση, ως οφείλει να κάνει στα πλαίσια της ευγένειας και της αντικειμενικότητας.

Εύη Κυρατζή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι δεν εχει σημασία το να απαντάμε η μία στην άλλη από τις διάφορες στήλες .Την απάντηση σας την διάβασα στον blog σας και σας απήντησα ότι είμαι στην διάθεση σας να μιλήσουμε και από κοντά εφόσον μας ενώνει το κοινό μας ενδιαφέρον για τα ζώα. Πιστεύω ότι μόνο ενωμένοι μπορούν οι φιλόζωοι να φέρουν την "Άνοιξη" για τα ταλαιπωρημένα ζώα κατοικίδια η μη, στην χώρα μας. Ο "εμφύλιος πόλεμος" βλάπτει ανεπανόρθωτα αυτά τα αθώα πλάσματα που έχουν την απόλυτη ανάγκη μας.
Ι.Σιώκου

Adespoto.gr είπε...

Αγαπητή κ. Κυρατζή.

Διαβάσαμε το άρθρο σας εδώ αλλά δεν παραλάβαμε η τουλάχιστον δεν έγινε σωστή ενημέρωση για το δεύτερο άρθρο.

Πιστεύουμε ότι δώσαμε αρκετό χώρο και χρόνο για να αναπτύξετε τόσο εσείς όσο και η κ. Σιώκου τις απόψεις σας για τις υιοθεσίες στο εξωτερικό.

Το www.adespoto.gr δεν κάνει διακρίσεις ούτε λογοκρισία στα άρθρα φίλων και συνεργατών.

Με εκτίμηση
η ομάδα του adespoto.gr

animalspress είπε...

Βεβαίως και δόθηκε ο χώρος για τις απόψεις μας, και της κυρίας Σιώκου και της δικής μου, αλλά η αγαπητή συνάδελφος επανήλθε με συγκεκριμένα ερωτήματα προς εμένα, τα οποία έθεσε δημόσια σε μία ιστοσελίδα , το www.adespoto.gr. Έμειναν οι ερωτήσεις της , χωρίς να εμφανιστούν οι απαντήσεις μου για τους αναγνώστες που παρακολουθούν μόνο το συγκεκριμένο site. Στα ερωτήματα αυτά απάντησα φυσικά και στο δικό μας blog , καθώς μου τα έστειλε και προσωπικά η κ. Σιώκου . Πάντως τις απαντήσεις μου τις έστειλα μέσω δύο διευθύνσεων emails , δύο φορές προς το adespoto.gr.

Εύη Κυρατζή

Ανώνυμος είπε...

Δύο δημοσιογράφοι, μέλοι της Ένωσης και δεν μπορούν να βρεθούν και να συζητήσουν για το πρόβλημα; Να εξετάσουν τα στοιχεία που έχει ο καθένας; Μας φαίνεται περίεργο. Ή δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί αν η μια πλευρά έχει στοιχεία με τα ζώα που δόθηκαν γαι υιοθεσία (φωτιγραφίες, διευθύνσεις, τηλέφωνα και επαφή με την οικογένεια) τι στοιχεία έχει η άλλη πλευρά; Πέρα από τα δημοσιεύματα που απρουσιάζει; Υπάρχει κάποιο ζώο από τα .....τόσα που έχουν βρει και κατάσχει οι Γερμανικές Αρχές στα καταφύγια που να φαίνεται ότι είναι από την Ελλάδα με αριθμό microchip κσι στοιχεία αποστολέα;
Δύο ουδέτεροι και σοβαροί δημοσιογράφοι γιατί δεν κάθονται να από κοντά να μιλήσουν;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΓΕΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ; ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ; ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ" ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΥ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ; ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ; ΕΣΑΣ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ , ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ.

Δ.Δ.Δ.