Σελίδες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ρακοσυλλέκτρια έχει ...φυλακίσει 20 κατοικίδια στο Κίτσι

Με αφορμή την παράκληση μιας κοπέλας που προσπαθεί να βρει κάποιους ανθρώπους να βοηθήσουν, όχι αυτήν φυσικά, αλλά κάποια ζωάκια που σιγοπεθαίνουν σε έναν χώρο μιας ρακοσυλέκτριας, εστάλη αυτό το μήνυμα. Έχει απευθυνθει ηδη σε 2 σωματεια, αλλα αρνηθηκαν να τη βοηθησουν.
Το θέμα είναι το εξής:


Υπάρχει μια ρακοσυλλέτρια, στην περιοχή ΚΙΤΣΙ-Αγ. ΜΑΡΙΝΑ, Βάρης, απ' ότι μου είπε κοντά στα λατομεία της ΒΕΤΟΜΑR, η οποία έχει φυλακίσει 20 ζωάκια, άλλα κουτάβια, αλλά ενήλικα, τα οποία αργοπεθαίνουν, κοκκαλιασμένα, με πληγές, με τσιμπούρια να κρέμονται απ' το σωματάκι τους, με ψώρα, τα οποία τα ψεκάζει..... με ΒΑYGON, γιατί της είπε ότι έτσι τα θεραπεύει!!!! και οι κραυγές των ζώων σου σκίζουν την ψυχή όταν πέφτει το δηλητήριο πάνω στις πληγές τους. Ζούνε μέσα σε παλιοσίδερα και βρωμίες. Αυτή δεν μένει εκει αλλά τα έχει λέει για να τις φυλάνε την σαβούρα της!!!!

Η κοπέλα πάει εκει 3 φορές την εβδομάδα για να της δώσει τροφές και μήπως καταφέρει και κλέψει κάθε φορά κάποιο απ' αυτά. Η γριά είναι μεταξύ 70-80 ετών, δεν την αφήνει ούτε να πάει γιατρό να φροντίσει τα ζώα, αλλά ούτε και να της δώσει να στειρώσει θηλικά. Αποτέλεσμα: Τα κουτάβια που γεννιούνται τα πετάει στο λατομείο ή τα σκοτώνουν τα άλλα που είναι εκει γιατί πεινάνε....

Δυστυχώς μόνη της η κοπέλα δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και το μόνο που παρακαλάει είναι να πάει μαζί μ' αυτήν και κάποια ομάδα ανθρώπων και με την βία αν χρειαστεί να της πάρουν τα ζώα αλλά και να την απειλήσουν να μην τολμήσει να ξαναπάρει άλλα εκει, αν μπορεί να είναι και κάποιος γιατρός για να δει την αθλιότητα των ζώων αυτών.

Μέσα στην εβδομάδα θα τραβήξει και φωτογραφίες του χώρου αλλά αν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν και κάποιοι που θα μπορούσαν να πάνε όλοι μαζί τόσο το καλύτερο. Οσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα για τα ζωάκια...

Το όνομά της είναι ΤΙΝΑ και το κινητό της είναι: 6994516515 για οποιον μπορει να βοηθησει εστω στη φωτογραφιση για να γινει καταγγελια στον εισαγγελεα.

strayshelp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: