Σελίδες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010


Η 24η Απρίλη "κατά των πειραματόζωων"

από το Psychanimal

Παρακαλούμε όλους σας, σήμερα 24 Απρίλη, που είναι η "ημέρα κατά των πειραματόζωων" να πάτε σε όποιο μέρος ψωνίζετε: σούπερ μάρκετ η κατάστημα καλλυντικών ή πολύκατάστημα και να δώσετε στη διεύθυνση η σε υπεύθυνο του καταστήματος αυτό, εκτυπωμένο και συμπληρωμένο.  Τα καλλυντικά χρησιμοποιούνται καθημερινά ...


από εκατομμύρια ανθρώπoυς, και περιλαμβάνουν μια απέραντη σειρά προϊόντων όπως σαμπουάν, makeup, moisturiser, άρωμα, κ.λπ.
Περίπου 38.000 ζώα χρησιμοποιούνται κάθε έτος σε ολόκληρη την ΕΕ για να εξετάσουν τα νέα συστατικά και τα προϊόντα. Ενώ 3 εκατομύρια ζώα χρησιμοποιούνται γενικά σε εργαστήρια κάθε χρόνο μόνο στην Αγγλία. Για να μήν αναφέρουμε τα παραπανήσια ζώα που παράγονται και επειδή δεν χρησιμοποιούνται θανατώνονται χωρίς κάν να είναι καταγεγραμμένα σύμφωνα με την Animal Aid. Πλέον μέρος του πειρματισμου έχει μεταφερθεί σε χώρες της Απω Ανατολής όπου δεν υπάρχουν καν νόμοι υπέρ των ζώων. Υπάρχουν όμως 8000 γνώστα συστατικά σύμφωνα με τα οποία, μπορούν άνετα να δημιουργηθούν καλλυντικά.Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που παράγουν καλλυντικά που δεν έχουν εξεταστεί σε ζώα, πράγμα που αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει και απο άλλες.
Ο ζωικός πειραματισμός για τα καλλυντικά θα μπορούσε να τελειώσει αύριο - δεν υπάρχει απλά καμία δικαιολογία για τη συνέχειά του. Δυστυχώς, είναι η κίνηση για τα χρήματα που τροφοδοτούν τη βιομηχανία των πειραματων σε ζώα. Οι επιχειρήσεις στοχευουν στα χρήματα των αφελων ανθρώπων με την παραγωγή και διαφήμιση «ενός επαναστατικού νέου τύπου μάσκαρα» ή με το «νέο μεγαλύτερης διάρκειας κραγιόν».

Ποντίκια, κουνέλια, γάτες σκύλοι, ινδικά χοιρίδια, πίθηκοι, χρησιμοποιούνται ως φτηνή λύση και εκτρέφονται ειδικά για να πεθάνουν βάναυσα χωρίς καμμία δυνατότητα διαφυγής

Μήν συντηρείτε με τις επιλογές σας αυτή την μεγάλη σφαγή και αυτό το βασανιστήριο

Απο μας εξαρτάται το αν θα συνεχίσουν τα πειράματα.
Ιδιαίτερα.οι γυναίκες μη μένετε στα λόγια και στα
επιφωνήματα, κάντε το παρακαλω.

Ευχαριστούμε
Psychanimal
Μ.Κ.Ο. Υπο σύσταση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας για αυτό το σάιτ. Είναι το καλύτερο που έχω δι για ζώα. Στις 2.45 βλέπω είχατε 45 επισκέπτες ον λάιν.

Άγγελος