Σελίδες

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πόσα από αυτά υιοθετούνται;


Άλλο ένα link , μια γερμανική ιστοσελίδα, με ελληνικούς αδέσποτους σκύλους για υιοθεσία, οι οποίοι πωλούνται στο διαδίκτυο:

http://zergportal.de/baseportal/tiere/Anzeige_Hunde&Id=237241.html


Και άλλα αδέσποτα σκυλιά στο διαδίκτυο και από το Ηράκλειο Κρήτης:

http://www.tiervermittlung.de/cgi-bin/adressen/db.cgi?db=default&uid=default&Name=Tierschutz%20in%20Heraklion%20e.V.&view_records=View+Records





27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ.ΚΥΡΑΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΕΞΩ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ?
ΤΙ ΕΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ?
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτήν την σελίδα υπάρχουν και άρθρα με εγκαταλείψεις ζώων και κακοποιήσεις. Γιατί αυτά δεν πειράζουν τους ζωόφιλους και δεν κάνουν σχόλια?
Γιατί μόνο οι ιστοσελίδες με τις εξαγωγές ζώων ανάβουν τα αίματα των ζωόφιλων?
Και τι σας πειράζουν τα θέματα ενός μπλόκ. Αν σχολίαζε τα μεσημεριάτικα της τηλεόρασης δεν θα σας πείραζε? Αυτή είναι η παιδεία των Ελλήνων?
Για αυτό μας κάνουν κουμάντο τώρα οι Γερμανοί?
Γιατί καίει τόσο πολύ το θέμα των εξαγωγών?
Κλαίγεστε και διαμαρτύρεσθε για αυτά που δημοσιεύονται σε αυτό το μπλόκ και αναδημοσιεύονται σε άλλα.
Εσείς οι φιλόζωοι τι κάνετε τόσα χρόνια για να προάγετε την φιλοζωία?
Που είναι η ενημέρωση του κόσμου?
Με ποιον τρόπο μας ενημερώνετε για τα δικαιώματα των ζώων, εκτός από το να διαμαρτύρεσθε με άσκημο τρόπο, για να μην χαλάσετε την βολή σας?

animalspress είπε...

Κυρία ανώνυμη ή κύριε,
Ανακαλύψαμε μια περίεργη πλευρά της Ελληνικής ζωοφιλίας , για την οποία έχουν γραφτεί διάφορα αντιφατικά...

Δεν "ασχολούμαστε" με τις ξένες ιστοσελίδες. Τις ψάξαμε, τις βρήκαμε, μας έστειλαν κι άλλες αναγνώστες μας και τις δημοσιεύουμε΄. Γιατί σας ενοχλεί η αναδημοσίευση της διαφήμισης των σκύλων μας στο Internet και δη με τιμές πώλησης; Καλό κάνει και εδώ, όσο έξω.
Δεν είναι εξάλλου ένα στοιχείο, που ανατρέπει τους έντονους ως τώρα ισχυρισμούς κάποιων ότι, όσα αδέσποτα σκυλιά μας φεύγουν, πάνε κατευθείαν σε καλά σπίτια;
Διαπιστώνουμε συνεχώς ότι αυτό δεν ισχύει και μάλιστα αναρτώνται στο διαδίκτυο πάμπολλα αδέσποτα σκυλιά από όλη την Ελλάδα και πωλούνται ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα.
Αν λοιπόν διαλέξει κάποιος ένα σκυλί μας και το "αγοράσει" αντί 350 ευρώ, έχει καλώς.
Πού πάνε όμως όλα αυτά τα χιλιάδες αδέσποτα που έχουν φύγει από τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια;Πού βρίσκoνται ; Ποιός το ελέγχει;
Όποτε ρωτήσαμε , η απάντηση ερχόταν ως "μόνιμη επωδός" : "πάνε σε Ευρωπαίους που τα υιοθετούν και τα αγαπάνε και είναι ευτυχισμένα". Άρα δεν είναι τόσο τρελλοί όσοι αντιδρούσαν και όσοι κατήγγειλαν πως έχασαν τα ζώα που άφησαν να τους πάρουν...
Γνωρίζουμε τις εικόνες της επαρχίας και όλοι πιέζουμε την ελληνική πολιτεία με πολλούς τρόπους να αλλάξει η κατάσταση. Μέχρι να γίνει αυτό , δεν σημαίνει ότι θα γεμίσουμε τα διεθνή καταφύγια με τα σκυλιά μας , με πρόσχημα τις υιοθεσίες που ίσως γίνουν κάποια στιγμή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Δεν ενοχλεί κανέναν το Internet, ίσα ίσα είναι μια καλή προσπάθεια για τις υιοθεσίες και το γράψαμε. Όμως, δεν πήραμε απαντήσεις στα ερωτήματα : Γιατί να ταξιδεύουν τόσα σκυλιά για να μπουν στο Internet και να μην στέλνουμε τις φωτογραφίες τους ; Να στέλναμε όσα διάλεγαν να υιοθετήσουν.
Ελάτε τώρα που αναρωτιέστε, μετά από τόσο κακές αντιδράσεις που εισπράξαμε εδώ και ποτέ δεν
Ας μην σας ενοχλεί λοιπόν η έρευνα των δημοσιογράφων ή των απλών ανθρώπων για να ρίξουν φως σε μια όχι καθαρή ιστορία. Άλλα λέγατε, άλλα βγαίνουν.

Συνεργάτης του AnimalsPress

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε αν σχολίαζε τα μεσημεριανά δεν θα διαβάζαμε το μπλοκ γιατί δεν μας απασχολούν.
Το διαβάζουμε γιατί μας απασχολεί το θέμα των ζώων.
Το γιατί δεν σχολιάζουμε τις κακοποιήσεις νομίζω είναι εύκολο να το καταλάβεις.
Γιατί σε αυτό δεν διαφωνούμε.
Η διαφωνία μας είναι οι υιοθεσίες στο εξωτερικό.
Αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή με αυτό το θέμα.
Σαν να υπάρχουν προσωπικά απο κάποιους εναντίον κάποιων συγκεκριμένων σωματείων.
Και γιατί όπως ρωτάει ο προηγούμενος σχολιαστής οι δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται ότι νοιάζονται για τα ζώα δεν κάνουν ρεπορτάζ στην επαρχία?
Θα βρούν άφθονο υλικό να δείξουν στους υπεύθυνους να τους αναγκάσουν να κάνουν τους νόμους πιο αυστηρούς και να φροντίσουν να εφαρμόζονται.
Αλλά η μόνη παρανομία που γίνεται εδω εις βάρος των ζώων είναι κατά τη γνώμη τους οι υιοθεσίες στο εξωτερικό.
Αν θυμάμαι καλά σε κάποιες προηγούμενες αναρτήσεις κακοποιημένων ζώων κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν χρησιμοποιώντας κάποιες γελοίες δικαιολογίες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ANIMALSPRESS?
ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΑ Η ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.
ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΟΛΕΥ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ?
ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ.
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ Μ......ΚΕΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΓΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.
ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ EMAIL ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΩ.
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΩΡΤΟΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΖΩΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ.
ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΗΣ.
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΚΥΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ.
ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΙΣΩΣ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι σχολιαστές,
συμφωνώ με όλα όσα λέτε, τόσο για την επαρχία και το δράμα των αδέσποτων ζώων, όσο και για την απαράδεκτη εγκατάλειψη ζώων στο δρόμο. Είναι γνωστά προβλήματα και νομίζω ότι η ενημέρωση κάνει καλό στον κόσμο. Η σελίδα αυτή εδώ έχε "φωνάξει" στα υπουργεία για την ενημέρωση για τα ζώα και για τις ποινές. Ίσως δεν το βλέπατε από την αρχή.
Πριν λίγο βίωσα μια παρόμοια περίπτωση , ενός αυτοκινήτου που παράτησε σε κατοικημένη περιοχή των βορείων προαστείων ένα πανέμορφο σκυλί. Το σκυλί έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο, του οποίου φίλος μου πήρε το νούμερο. Το καταγγείλαμε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και το σκυλί, που το μαζέψαμε απελπισμένο και φοβισμένο, το φιλοξενεί φιλικό μας σπίτι εκεί κοντά. Σημασία έχει αυτή η τραγική εγκατάλειψη των ζώων που τα βαριούνται , αλλά αυτό το έχω ζήσει και στο Άμστερνταμ, όπου έχω ζήσει για 2 χρόνια. Μιας και διαβάζω κάποια πράγματα για τη Γερμανία, η Ελλάδα είναι λίγο χειρότερη από κάποιες ευρωπαϊκές χώρες στα θέματα των ζώων, αλλά μη νομίζετε ότι και εκεί δεν υπάρχουν προβλήματα. Εγώ δεν είμαι αντίθετη με υιοθεσίες, όπου κι αν αυτές τύχουν. Από όσο παρακολουθώ, ούτε στο blog αυτό είναι αντίθετοι με τις υιοθεσίες . Από όσο καταλαβαίνω πάλι, τα ερωτήματα μπαίνουν στον τρόπο που γίνονται και στα ταξίδια που κάνουν τα ζώα και κατά πόσο τα παίρνουν τελικά και δεν μένουν στα sites ή στα shelters. Οπότε γιατί να ταξιδεύουν χωρίς λόγο; και μπαίνουν και τιμές και μπλέκεται το θέμα. Το θέμα δεν είναι να συγκρίνουμε τα καταφύγια εδώ και έξω, γιατί τότε τα ζώα αλλάζουν καταφύγια, έναντι τιμής και πάλι περίεργο είναι το θέμα.

animalspress είπε...

Κύριοι ή κυρίες Ανώνυμοι

Τα σκυλιά που μένουν στα ελληνικά καταφύγια και δεν τα ζητάει κανείς είναι τα αδέσποτα μας που τα μαζεύουν τα φιλοζωικά , με πολύ κόπο αναμφισβήτητα και τα φροντίζουν , μαζί με εθελοντές ή με οικονομική στήριξη και δωρεές. Όσο αυτό έχει τη δυαντότητα να γίνεται σε όλους.
Το να αλλάξουν χώρα τα ζώα και να πάνε σε άλλα καταφύγια, σε τι ωφελεί; Μπορεί να μας πει κάποιος ; Γιατί αυτό γίνεται.
Ουδείς απαντάει επί της πουσίας και επώνυμα. Απαντάτε περιφερειακά στο θέμα και ανώνυμα σε σχόλια.
Ξαναρωτάμε λοιπόν: Γιατί να μην στέλνονται παντού οι φωτογραφίες των αδέσποτων, σε όλα τα ευρωπαϊκά sites , να μπαίνουν στο Internet μια χαρά και να μην στέλνονται τα ίδια τα σκυλιά με "τιμή" μεταφοράς κ.λπ. έξοδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς αν θα υιοθετηθούν ποτέ. Όταν κάποιος επιλέξει να τα πάρει, με όνομα τηλέφωνο και διεύθυνση, να υπάρχει διασωματειακή Επιτροπή που θα τα ελέγχει και θα τα στέλνει.
Έτσι όπως γίνεται η διαδικασία , φαντάζει άσχημη. Είναι σαν να τα μαζεύουν κάποιοι και να τα περιποιούνται , για να τα "ετοιμάσουν" να τα στείλουν στο "παζάρι", κοστολογώντας και τους κόπους τους και σαφώς όλο και κάτι βγαίνει από τη διαπραγμάτευση. Δυστυχώς έτσι φαντάζει το όλο σκηνικό.
Τώρα ποιός θα πάρει στη Γερμανια ή σε άλλη χώρα ένα, δύο , τρία από αυτά όλα, είναι άλλο θέμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα δικά μας στο διαδίκτυο απο όσο βλέπουμε.
Δεν είναι υιοθεσία αυτό, έτσι όπως τουλάχιστον το διαδίδατε έως τώρα. Αυτό είναι προσπάθεια για ξεφόρτωμα των ομολογουμένως πολλών αδέσποτων, με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο.
'Οσο για την πολιτεία, δεν φαντάζεσθε πόσο πιέσαμε και πιέζουμε για να βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά ακόμη και η ενημέρωση, με όποιους τρόπους, βοηθάει στο να "πιέζονται" πολιτεία και πολίτες να μάθουν να σέβονται τα ζώα.
Απλά, η δημοσιογραφία δεν σταματάει στην τυπική ενημέρωση . Προχωράει και στη διερεύνηση. Και οι καταγγελίες για χαμένα ζώα δεν έχουν σχέση μτ ο παραπάνω παράδειγμα. Είναι πολλές.

Εύη Κυρατζή

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΑΖΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΟΣΑ ΣΑΙΤΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΠΑΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΥΡΙΩΔΩΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ. ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ. ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ , ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ 3 ΣΚΥΛΙΑ, ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ 4 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΜΑΝΟΣ ΠΑΥΛΛΙΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

MANO ΠΑΥΛΙΔΗ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.
ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΚΑΙ ΣΕΙΣ Κ.ΚΥΡΑΤΖΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΕΓΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΩ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΖΩΟ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΖΩΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ 100 ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΤΟ ΣΤΕΙΡΩΣΑΝ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΛΛΑ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 3ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ
ΕΙΧΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ ΤΟΥ -ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟΥΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΧΑΣΚΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ-ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τσισσσ Τσισσσσ! Τι χώρες και αυτές! Η Γερμανία, η Ολλανδία και η Δανία! Ούτε Αστυνιμία έχουν ούτε Εισαγγελείς. Τόσες χιλιάδες σκυλιά μπάινουν από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, οι παραλήπτες είναι γνωστοί με διέυθυνση και τηλέφωνο και κανείς από αυτούς τους τρισάθλιους εισαγγελείς εκεί δεν έχει συλλάβει ακόμα κανέναν για παράνομη εισαγωγή!
Τι απατέωνας ο Πρέσβης της Γερμανίας και της Ολλανδίας να δηλώνουν γραπτώς και επισήμως στις Ελληνικές Αρχές ότι τα εκεί σωματεία είναι σε όλα νόμιμα και ότι οι ίδιοι προσωπικά έχουν κάνει έλεγχο και δεν έχουν διαπιστώσει καμία παρατυπία και παρανομία. Απατεώνες διπλωμάτες είναι! Είναι και αυτοί μέσα στο κόλπο! ΝΑ κάνουμε μια διαμαρτυρία έξω από τις πρεσβείες τους που μας κλέβουν τα αδέσποτα! Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

Να πιέσουμε ως χώρα μέλος της ΕΕ να αλλάξιυν οι Νόμοι στις χώρες όπως Γερμανία, Ολλανδία, Δανία, Βέλγιο κλπ. και να μην λαμβάνουν τα σωματεία εκεί το λεγόμενο Schutzgebühr, κόμιστρο ασφάλειας σε ελεύθερη μετάφραση, που προβλέπει ο Νόμος τους και δίνεται ειδική απόδειξη.
Τι χάλια είναι αυτά; Εδώ ότι πάρεις είναι δωρεάν. Εκεί γιατί να πληρώνουν στα σωματεία την στείρωση, τα εμβόλια και το τσιπ οι φιλόζωοι που υιοθετούν ένα ζώο από σωματείο; Να πάρουν παράδειγμα την Ελλάδα. Επίσης να απαιτήσουμε να μας στείλουν εδώ τα δικά τους αδέσποτα που είναι τόσα χρόνια στο κυνικομείο. Στους ελληνικούς δρόμους θα είναι ευτυχισμένα , θάεχουν μπόλικο φαγητό, ήλιο, ζέστη και αμέτρητη αγάπη! Τώρα αμέσως τα γερμανικά αδέσποτα στους ελληνικούς δρόμους!

animalspress είπε...

Σταματείστε αυτή τη "δραματοποίηση" , προκειμένου να τεκμηριωθεί (;) η ανεξέλεγκτη μεταφορά ελληνικών αδέσποτων στην Ευρώπη.
Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα των αδέσποτων. Τα έχουμε βιώσει στην επαρχία και να είστε σίγουροι ότι είναι χειρότερα στα αστικά κέντρα και δη στην πρωτεύοσα και τα προάστεια της. Κάποια αδέσποτα φροντίζονται σε γειτονιές , κάποια ζουν σε άθλια κατάσταση και άλλα δεν επιβιώνουν στη ζούγκλα της ασφάλτου... Τα βλέπουμε όλοι κάθε μέρα και φροντίζουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, όσοι τα αγαπάμε. Δεν είναι εύκολος αυτός ο αγώνας στη χώρα μας και παλεύουμε να τον κάνουμε ευκολότερο, χωρίς να απαξιώσουμε όμως αυτή τη χώρα, αλλά να τη βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα.
Όσοι και όσες έχουν αναλάβει ειδικά το έργο αυτό διάσωσης αδέσποτων κατοικίδιων , εθελοντικά σε καταφύγια και σε σωματεία, είναι αξιέπαινοι. Αυτό το έχουμε χιλιογράψει και το εννοούμε και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης, όπως ούτε και της αναλγησίας της πολιτείας μας τόσα χρόνια.
Δεν είναι ωστόσο παντού έτσι η κατάσταση και δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια μέσα.
Ούτε αυτή η προβληματική κατάσταση δίνει "συγχωροχάρτι" σε μαζικές αποστολές αδέσποτων, που ουδείς μπορεί να ελέγξει, τόσο σε επίπεδο μελλοντικής κατάληξης τους, όσο και σε επίπεδο οικονομικής εκμετάλλευσης τους. Πρέπει αυτή η ιστορία των υιοθεσιών να μπει σε μια σειρά, σε έναν έλεγχο και μια νομιμότητα. Δεν το καταλαβαίνετε ; Τα στοιχεία μας δείχνουν 3.500 (το λιγότερο) αδέσποτα να φεύγουν παράνομα κάθε χρόνο για την Ευρώπη. Μην μας πείτε ότι όλα αυτά υιοθετούνται... Δεν είπε κανείς να μην γίνεται η προσπάθεια υιοθεσιών, αλλά να γίνεται με τον ασφαλέστερο και διαγέστερο τρόπο. τόσο για τη χώρα μας όσο και για το καλό των ζώων. Απορούμε όλοι γιατί αντιδράτε έτσι;

Εύη Κυρατζή

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδεύετε τις μαζικές με τις ομαδικές αποστολές. Μεγάλη διαφορά.

Και τα ζώα είναι πάνω 10.000 το χρόνο σύμφωνα με τις πληροφόρίες σας και τις υποτιθέμενης Συνομοσπονδίας.

Για αυτό να πάτε στον εισαγγελέα με στοιχεία. Αλλά τόσα χρόνια ένας εισαγγελέας δεν βρέθηκε να σας ακούσει και καταδικάσει; Ή είναι ΟΛΟΙ στο κόλπο;

Ανώνυμος είπε...

απο σωματείο είμαι εγώ και σας λέω δημοσιογραφοι ότι τα στοιχεία είναι ανεπίσημα , γιατί τα ζώα φεύγουν παράνομα και δεν μπορούν να υπολογιστούν. ψαξτε καλά στα υπουργεία των προηγούμενων χρόνων. έχουν αρκετά στοιχεία, οπως και οι αεροπορικές και τα λιμενικά...
και τωρινός υπουργός έχει πολλά στοιχεία. του έχουν στείλει πολλά κάποιοι που φοβούνται μην τους συμπεριλάβει η μπόρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ; ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΝ MONOI TOYΣ Η ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ; ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΙς ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ; ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΒΟΥΙΖΕΙ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΚΟΝΑ ; KI EXΩ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΖΩΩΝ ΣΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ

Δ.Δ.Δ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΖΩΟ?
ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ?
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιόν προσπαθείτε να πείσετε;; Τους δημοσιογράφους, αυτούς που σας ξέρουνε απο χρόνια ή αυτούς που σας έμαθαν με σκληρό τρόπο γιατί σας πίστεψαν και σας εμπιστεύτηκαν κάποια δυστυχισμένα ζωάκια και ακόμα τα ψάχνουν;;;;

Στο πανικό σας να μην αποκαλυφθούν οι παρανομίες σας λέτε ότι σας κατέβει,ελπίζοντας πως ακόμα υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν το "θεάρεστο και αξιέπαινο έργο" σας.

Ή άρρωστοι ψυχικά είστε ή αδίσταχτοι κερδοσκόποι ή και τα δύο.
Έχω ακούσει μαρτυρίες συνεργατών σας πως χρησιμοποιείτε επικίνδυνα και απαγορευμένα φάρμακα για να πιάσετε αδέσποτα που είναι δύσκολα.
Ή πως στη ψύχρα "κοιμίζετε" μόνοι σας δύσκολα ζώα που αντιστέκονται.

Είναι κοινό μυστικό πως οι Γερμανοι σας έχουν εκπαιδεύσει με σεμινάρια πως να πιάνετε τα έρμα τα ζώα και πως σας εφοδιάζουν με όλα τα απαραίτητα, φάρμακα για την άμεση εξουδετέρωση ζώου, προσωρινή ή οριστική, κλουβιά παγίδες -κυρίως για γάτες αλλά και για σκύλους- κ.α.

Είναι κοινό μυστικό πως ό ένας εξυπηρετεί και συνεργάζεται - γιατί προφανώς αυτές είναι οι έξωθεν οδηγίες -με τον άλλο, αλλά και πως ο ένας "υπονομεύει" ή "κλέβει" τον άλλο αδίστακτα όπου μπορεί. Ακόμα και ζώα των συνεργατών σας κλέβετε.

Δεν υπάρχει διαμάχη ζωοφιλικών Σωματείων, όπως εδώ και χρόνια προσπαθείτε να παρουσιάσετε τον αγώνα μας ενάντια σ΄αυτό που εσείς αποκαλείται "σωτηρία" των αδέσποτων της Ελλάδας ενώ εμείς το αποκαλούμε "στυγνή εμπορευματοποίηση , εξαφάνιση και ολέθρια κατάληξη" τους.

Και δεν υπάρχει γιατί εμείς απλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΖΩΟΦΙΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ, ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΨΥΧΙΣΜΟ.
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ "ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ" ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.

Ελπίζω κάποια στιγμή να πληρώσετε για όλα σας τα εγκλήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.
ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.
ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.
ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΑΚΙ.
ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.
ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ?
ΣΤΟ 2010 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΞΥΠΝΑ!!!!
ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ?
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.

kataskopos nellie είπε...

ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

α πα πα πα τι γινεται παλι εδω. Παλι μαλιοτραβηγματα φιλοζωων και καταγγελιες. Εμαθα τελευταια παντως, ρωτωντας θειους που εχουν ασχοληθει πολυ με αδεσποτα ζωα, τι το θεμα αυτο μας απασχολει ως χωρα εδω και πολλα χρονια. Κοιτατε μη βγαλουν στη φορα τωρα οι Γερμανοι οτι τους πουλαμε τα ζωα μας και τα ξεφορτωνομαστε, γιατι ...καηκατε τα σωματεια. Εμαθα οτι οντως πονηρα πραγματα γινονται με τα αδεσποτα και τα ταξιδια τους στην αλοδαπη . Δεν ειστε καθαροι φιλοι μου και μην κοπτεστε εσεις που τα στελνετε γιατι οσο το ψαχνουμε, βρωμαει λιγο το θεμα. Αστε τα τωρα σε τα μας πως σωζετε τα ζωα και καλα. Εμαθα πως βγαζουν χρηματα απο τα ταξιδακια των ζωων και μαλιστα καποιοι εμφανιστηκαν με αυτοκινηταρες και τζιπαρες και σπιτακια , εκει που δεν ειχαν μια...

κικιρικοουου

Ανώνυμος είπε...

για τον ανωνυμο που αναφερθηκε στους εισαγγελεις.αγαπητε φιλε ειναι γνωστο ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ και για αυτο μολις δεσμευτηκε ο υπουργος να τις επιβαλλει συμφωνα με τον ευρωπαικο κανονισμο του την πεσατε ολοι.γιατι αραγε?

ενας που ειναι νομμιμος δεν εχει να φοβαται αν θεσπιστουν αυτηρες κυρωσεις στους παραβατες.οι παραβατες πρεπει να φοβουνται.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, καλέ εγώ σταμάτησα να πουλάω αδέσποτα ! Άρχισα με όργανα ανθρώπων τώρα. Τόσους μετανάστες έχουμε! Εκεί να δεις πόσους βουτάμε και στέλνουμε έξω! Κανένας που να θέλει ένα νεφρό ή ήπαρ;

Ανώνυμος είπε...

Ποινικές κυρώσεις υπάρχουν μανταμ παντογνώστη! Ο Νόμος 3170/03 άρθρο 4! Ποινική μάλιστα.
Διάβασε καλλίτερα τον Νόμο και μετά γαύγιζε!

Ανώνυμος είπε...

ποινικες κυρωσεις για αυτους βγαζουν ζωα εξω παρανομα?μηπως ξερεις αποφασεις δικαστηριων που αναφερουν οτι υπηρχαν παραβασεις αλλα ελλειψη ποινικων κυρωσεων δεν μπορουσαν να επιβληθουν κυρωσεις?

Ανώνυμος είπε...

@ ..""ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ""

MAKAΡΙ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΨΥΧΗ !!

ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.

ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΕΝΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ, ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ. ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΧΑΜΕΡΗ - ΛΟΥΣΙΛ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΙ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ- ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΩ, ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΝΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΗΛΥΚΟ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2004.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΣΚΥΛΟ. ΕΤΣΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΝΤΑΛΟΥ.