Σελίδες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η Λουκία


Αδέσποτοι σκύλοι από την Κρήτη στη Γερμανία

http://www.kreta-hunde.de/


Δημοσιεύουμε άλλο ένα site με αδέσποτα σκυλιά από την Κρήτη που αναζητούν σπίτι μέσω διαδικτύου, έχοντας ταξιδέψει στη Γερμανία. Υπάρχει και αγγλική μετάφραση και πατώντας κανείς στην αριστερή στήλη στην ένδειξη "σκύλοι για υιοθεσία" ή "κόστος" , βλέπει τις φωτογραφίες των σκύλων και βρίσκει τις διευκρινίσεις που χρειάζεται. Υπάρχουν και άλλα links κατατοπιστικά στην αριστερή στήλη. Αναφέρεται ότι το κόστος καθενός αδέσποτου ζώου κυμαίνεται από 200 έως και 300 ευρώ με ανάλυση των αξόδων που έχουν γίνει.  Για παράδειγμα ένα υγιές σκυλί στοιχείζει 314 ευρώ. Δείτε και εδώ την ανάλυση:


The costs



As we mentioned in the text Animal Placement, the cost of adopting a dog are 200 – 300 €. At this point we would like to explain in detail what these costs are. We will begin with the costs for the animal, in this example a simpler case of a ‘healthy’ stray that has been left at the rescue centre



Treatment against Ticks and Fleas 10, 00€

Deworming treatment 10, 00€

2 Vaccinations 35, 00€

EU-animal pass 16, 00€

Micro-chip implant 23, 00€

Health certificate 5, 00€

Feeding costs (30 days) 30, 00€

Carers cost’s (30 days) 45, 00€

Transport cost’s (to vets and airport) 20, 00€

Travel box 80, 00€

Cost of flying 40, 00€



With this example of a healthy dog, we have costs of 314,00€.




34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΣ.
ΕΔΩ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ.
ΑΝ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ?
ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ.
ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΝΑΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.
ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΗΛΙΘΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

TI NA KANΟΥΜΕ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΜΠΛΟΚΓ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.

Ανώνυμος είπε...

Eγα θα αναφερω το πραγματικο κόστος για να γίνει η σύγκριση.

Εξωτερική αποπαρασίτωση 6-8 ευρώ αν χρησιμοποιήσεις αμπούλα. Αν εφαρμόσεις πλύση με υγρό 1-2 ευρώ.

Εσωτερική αποπαρασίτωση 3-10 ευρώ

Εμβόλια 2 Χ 5 ευρώ = 10 ευρώ

Βιβλιάριο υγείας = 0 ευρώ για αδέσποτα

Τροφή 30 ημ. (συντήρησης) 8 ευρώ

Η φροντίδα καθημερινά εφόσον γίνεται απο εθελοντές δεν κοστίζει τίποτα.

Τώρα,

το διαβατήριο εφόσον το ζώο υιοθετείται στην Ελλάδα δεν χρειάζεται.

Το microchip εφόσον υιοθετηθεί βαρύνει τον υιοθετούντα. Βάσει του τιμοκαταλόγου ιατρικών πράξεων του ΠΚΣ , και εφόσον είναι ελληνικής προέλευσης, στοιχιζει 40 ευρώ.

Εκδοση διαβατηρίου 15 ευρώ

Τα κουτιά μεταφοράς γνωρίζουμε ότι τους δίνουν δωρεάν απο Γερμανία.

Όσο για το κόστος αεροπορικής μεταφοράς εφόσον συνοδεύονται απο υποτιθέμενο ιδιοκτήτη είναι μηδενικό επειδή θεωρούνται αποσκευή.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ?
ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΛΟΥΒΙΑ?
ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑΖΑΑΡ.
ΑΥΤΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ?
ΚΑΙ Η ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλωωωωω και εγωωωωω φθηνά εμβόλια. Ποιος κτηνίατρος τα κάνει; Ή υπάρχουν ελέθευρα στο εμπόρειο; Μήπως υπάρχουν εμβόλια και για παιδιά να μην πληρώνω τον παιδίατρο;
Γιατί καλέ η Ολυμπιακή και η AEGEAN μας χρέωσαν 10 ΕΥΡΩ η πρώτη και 16 Ευρώ η δεύτερη για να πάρει η κόρη μου μαζί της το σκύλο και να τον φέρει πίσω πάλι που σπουδάζει στην Ρώμη;
Μήπως έχετε μπάρμπα τον Βγενόπουλο; Να μας βοηθείστε και εμάς;

Ανώνυμος είπε...

Και όταν αναφέρω 10 ΕΥΡΩ και 16 ΕΥΡΩ εννοώ ανά κιλό βάρους του σκύλου συν το βάρος του κουτιου!

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο πρώτος ανώνυμος:

"ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ".

Για να καταλάβω εγώ ο απλός, αφελής ζωόφιλος, που ταίζω και φροντίζω 3 αδέσποτα στη γειτονιά μου, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, θα πρέπει να ζητήσω από κάπου χρήματα; Γιατί πίστευα ότι τα φιλοζωικά ενεργούσαν με εθελοντισμό στη βοήθεια και τη διάσωση αδέσποτων και είχαν τις όποιες χρηματοδοτήσεις ή τις δωρεές ; Tόσο πίσω έχω μείνει ; Δηλαδή μαζεύουν αδέσποτα ζώα από το δρόμο, τα ψιλοφροντίζουν και σχεδόν τα πουλάνε ; Τα αδέσποτα ; Τι θα πεί έξοδα φροντίδας ; Ήξερα 2 κτηνιάτρους που συνεργαζόντουσαν με δήμους και φιλοζωικά και τα έκαναν όλα δωρεάν.

Άλλη φράση του πρώτου ανώνυμου:

"ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ".

Συγνώμη , για τα σκυλιά μας που "πουλιούνται" σε πολιτισμένους Γερμανούς ή σε άλλους "προχωρημένους" Ευρωπαίους δεν μιλάμε ; Σε αυτούς δεν τα πουλάνε τα συγκεκριμένα αδέσποτα σκυλάκια που βλέπουμε ; Το ίδιο dhlad;h ισχύει και γι αυτούς ; Γιατί λοιπόν τα σπρώχνουμε εκεί τα ζώα ;

Ρε παιδιά, εδώ μιλάμε για ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΟ.

Μιτσάκος

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Μητσάρα αθάνατε! Που το μόνο που ζητάς εσύ είναι προίκα από τη γυναίκα σου!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως με περάσατε για άλλον; Γιατί εγώ είμαι γκέι

Μιτσάκος

Ανώνυμος είπε...

ειναι ξεκαθαρο οτι εχει παραβιαστει ολη η νομοθεσια.εκει στο υπουργειο τα βλεπουν αυτα?γιατι εδω και χρονια φοβουνται να εφαρμοσουν την νομοθεσια?να ελενξουν τα σωματεια και τις πηγες χρηματοδοτησεις τους?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί καλέ οι γκέι δεν παντρεύονται; Εσύ δεν είσαι ο Μήτσος με το παχύ μουστάκι;
Πως το λένε; Το μουστάκι είναι ο φερετζές του π....

Ανώνυμος είπε...

καλε θυμαστε που σας εβριζαν για καποιο λαθος (δεν το ειδα εγω) που βγαλατε στη συνεχεια και εμειναν λεει οι... εντυπωσεις και θιχτηκαν...
ακου λεει καταφυγιο στη Γερμανια και ηταν της Μαλτας, διαβασα στα σχολια
ακους εκει τα σκυλια μας σε καταφυγια του εξωτερικου ...
ντροπη σας δημοσιογραφοι για τη βιασυνη και το λαθος σας
δημοσιογραφοι σοβαροι ειστε εσεις ;
ντροπη σας "γκαιμπελισκοι" σας εγραψαν...
τωρα αρχισαν οι δικαιολογιες βλεπουμε

Θεσσαλονικιος Πολιτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΛΕΠΩ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ , ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΖΩΑ "ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ", ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ , ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. ΑΠΟΨΕ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ .

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε, πες τα! Με τόσα λεφτά που βγάζουν γιατί να μην έχουν χρόνο; Έχουν τους υπηρέτες να φροντίζουν τα ζώα. Μια διαμαρτυρία έξω από την Γερμανική Πρεσβεία χρειάζεται για τα ζώ απου κλέβουν. Πρώτα κλέβουν τα Αρχαία μας, μετά τον χρυσό μας και τώρα τα αδέσποτα μας. Πολιτισμική κληρονομιά είναι όλα! Τα θέλουμε όλα πίσω1

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε, πες τα! Με τόσα λεφτά που βγάζουν γιατί να μην έχουν χρόνο; Έχουν τους υπηρέτες να φροντίζουν τα ζώα. Μια διαμαρτυρία έξω από την Γερμανική Πρεσβεία χρειάζεται για τα ζώ απου κλέβουν. Πρώτα κλέβουν τα Αρχαία μας, μετά τον χρυσό μας και τώρα τα αδέσποτα μας. Πολιτισμική κληρονομιά είναι όλα! Τα θέλουμε όλα πίσω1

Ανώνυμος είπε...

OYΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ
.ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ........
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩΣΑΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΖΩΟΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥΣΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΩΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Pios exypnos eipe oti ean o skylos sinodevete apo epivati taxidevei dorean? min grafete oti sas katevei sto kefali xoris na xerete! gia nataxidepsei ena zoo prepei na synodevete apo epivati kai i timi paei analoga to varos tou zoo kai to klouvi! Me ligotero apo 200 euro den taxidevei skyli.

Ανώνυμος είπε...

den mas lene pies??? eteries petane tzamba????
kloybia elinika miala

Ανώνυμος είπε...

http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Page=30
Ταξίδι με κατοικίδια

Για να ταξιδέψετε μαζί με το κατοικίδιό σας, σκύλο ή γάτα, πρέπει να κάνετε αίτηση μεταφοράς του κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας. Αν η αγορά του εισιτηρίου γίνει από το site μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κρατήσεων και να μας ενημερώσετε για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας.*

Μεταφορά κατοικίδιου στην καμπίνα αεροσκάφους

Η μεταφορά του κατοικίδιου μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους επιτρέπεται μόνο μέσα σε ειδικό κουτί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε παραπάνω κατοικίδια, τότε βασική προϋπόθεση για τη μεταφορά τους είναι να βρίσκονται στο ίδιο κλουβί καθώς και να είναι εξοικειωμένα μεταξύ τους.

Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 55εκ. μήκος x 40εκ. ύψος x 20εκ. πλάτος. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά του αποτελεί η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του στο check-in. Για ταξίδια εξωτερικού απαιτείται διαβατήριο κατοικίδιων καθώς και να έχει τοποθετηθεί το απαραίτητο ηλεκτρονικό μικροτσίπ-ταυτότητα.

Για δρομολόγια εσωτερικού επιβαρύνεστε με €4 ενώ για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA.

Μεταφορά κατοικίδιου στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών

Σε περίπτωση που το βάρος του κατοικίδιου ξεπερνάει τα 8 κιλά, τότε η μεταφορά γίνεται μόνο στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών, ακολουθώντας την ανάλογη διαδικασία κράτησης. Η μεταφορά κατοικίδιων στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών πραγματοποιείται μόνο στα αεροσκάφη τύπου Boeing και Airbus, τοποθετημένα σε ειδικά κλουβιά που πρέπει να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 32 κιλά. Ο παρακάτω πίνακας παρουσιάζει αναλυτικά τις διαστάσεις του κλουβιού ανάλογα με το βάρος του κατοικίδιου:

Κατηγορία κλουβιού Διαστάσεις (εκ.) Βάρος (κιλά)
1 60 x 45 x 40 4
2 80 x 55 x 55 6
3 100 x 65 x 70 13
4 125 x 75 x 85 22

Χρεώσεις

Για τη μεταφορά του κατοικίδιου σας στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών των αεροσκαφών η χρέωση είναι €4 συν €2 για κάθε επιπλέον κιλό. Για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA.

Εκπαιδευμένοι σκύλοι-οδηγοί (συνοδοί επιβατών με προβλήματα όρασης και ακοής) δεν επιβαρύνονται με καμία χρέωση, πρέπει όμως να δηλωθούν κατά την κράτηση του εισιτηρίου.

Εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε κάποιο άλλο είδος ζώου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμήμα cargo της εταιρείας μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ Η' ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΚΡΑΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!!ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΜΕΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΘΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ Η' ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΝ?
Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ PET SHOP ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ Η' ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΔΥΟ ΑΔΕΣΠΟΤΑ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΡΙΖΕ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΙΡΝΑ? Α....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑΣ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.
ΑΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ 3 ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.
ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ 3 ΣΚΥΛΑΚΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΧΩ 10 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 30 ΕΞΩ.
ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΖΑΑΡ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 50 ΜΕΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.
ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ?
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΕΧΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΞΟΔΕΥΩ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 10 ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΔΟΥΛΕΥΩ 7 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τσαμένο μου. Πολύ συγκινητικό κλάψιμο φιλόζωου. Δεν μας πείθεις. Όλοι αυτό λέτε για να δικαιολογηθήτε και την δακρύβρεχτη αυτή ιστορία την ακούμε χρόνια. Τίποτε άλλο νέο;;;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι περισσότεροι φιλόζωοι είναι τόσο οργισμένοι και χρησιμοποιούν λεξιλόγιο που δείχνει ανθρώπους χωρίς αγωγή και παιδεία;; Με συνανθρώπους σας μιλάτε, δεν μπορείτε να τους πείσετε με επιχειρήματα, παρά μόνον με βρίσιμο και χυδαιότητες;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ 3 ΑΚΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΖΩΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΓΝΩΜΗ.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα οι ιστορίες που αφορούν σε ζώα δακρύβρεχτες είναι πάντα γι' αυτούς που τ'αγαπάνε πραγματικά.
Οσο γι'αυτόν που ειρωνεύεται καλά θα κάνει να κοιτάξει τον καθρέφτη του και να τον φτύσει.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '90 ΜΑΖΕΥΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΑΡΑΣΑΚΙ ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ...ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
ΕΔΩ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΓΥΦΤΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ.
ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ Ν'ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ "ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ" ;; ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΑΛΛΟΔΑΠΗ;; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ Ή ΣΥΓΚΡΙΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ( ΥΠΟΔΕΧΕΣΑΙ) ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΗ?
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ?
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΞΥΔΑΚΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Η ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΛΛΟΙ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΖΩΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΕΔΩ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΤΕΛΙΚΑ.

ΜΑΝΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

animalspress είπε...

Σταματείστε αυτή τη "δραματοποίηση" , προκειμένου να τεκμηριωθεί (;) η ανεξέλεγκτη μεταφορά ελληνικών αδέσποτων στην Ευρώπη.
Γνωρίζουμε όλοι τα προβλήματα των αδέσποτων. Τα έχουμε βιώσει στην επαρχία και να είστε σίγουροι ότι είναι χειρότερα στα αστικά κέντρα και δη στην πρωτεύοσα και τα προάστεια της. Κάποια αδέσποτα φροντίζονται σε γειτονιές , κάποια ζουν σε άθλια κατάσταση και άλλα δεν επιβιώνουν στη ζούγκλα της ασφάλτου... Τα βλέπουμε όλοι κάθε μέρα και φροντίζουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, όσοι τα αγαπάμε. Δεν είναι εύκολος αυτός ο αγώνας στη χώρα μας και παλεύουμε να τον κάνουμε ευκολότερο, χωρίς να απαξιώσουμε όμως αυτή τη χώρα, αλλά να τη βελτιώσουμε σε όλα τα επίπεδα.
Όσοι και όσες έχουν αναλάβει ειδικά το έργο αυτό διάσωσης αδέσποτων κατοικίδιων , εθελοντικά σε καταφύγια και σε σωματεία, είναι αξιέπαινοι. Αυτό το έχουμε χιλιογράψει και το εννοούμε και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης, όπως ούτε και της αναλγησίας της πολιτείας μας τόσα χρόνια.
Δεν είναι ωστόσο παντού έτσι η κατάσταση και δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο και τα ίδια μέσα.
Ούτε αυτή η προβληματική κατάσταση δίνει "συγχωροχάρτι" σε μαζικές αποστολές αδέσποτων, που ουδείς μπορεί να ελέγξει, τόσο σε επίπεδο μελλοντικής κατάληξης τους, όσο και σε επίπεδο οικονομικής εκμετάλλευσης τους. Πρέπει αυτή η ιστορία των υιοθεσιών να μπει σε μια σειρά, σε έναν έλεγχο και μια νομιμότητα. Δεν το καταλαβαίνετε ; Τα στοιχεία μας δείχνουν 3.500 (το λιγότερο) αδέσποτα να φεύγουν παράνομα κάθε χρόνο για την Ευρώπη. Μην μας πείτε ότι όλα αυτά υιοθετούνται... Δεν είπε κανείς να μην γίνεται η προσπάθεια υιοθεσιών, αλλά να γίνεται με τον ασφαλέστερο και διαγέστερο τρόπο. τόσο για τη χώρα μας όσο και για το καλό των ζώων. Απορούμε όλοι γιατί αντιδράτε έτσι;

Εύη Κυρατζή