Σελίδες

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Καρδίτσα : Σε ιδιώτες το πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου

Αδυναμία για να προχωρήσει το πρόγραμμα στειρώσεων δήλωσε ο Δήμος Καρδίτσας και προχωρεί σε ανάθεση σε ιδιώτες όπως δήλωσε ο αντ/ρχος κ. Σωτήρης Αντωνίου.



Παρά τις προσπάθειες που κάνει η Δημοτική αρχή για την προστασία των αδέσποτων ζώων , εξακολουθεί να αποτελεί ένα καθημερινό φαινόμενο .

Πολίτες από την πλευρά του επισημαίνουν την ανάγκη για ποιο δραστικά μέτρα και όχι ένα τυπικό πρόγραμμα στειρώσεων.

adespoto.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά στην Καρδίτσα δεν είναι εκείνο το καταφύγιο που συνεργάζεται με την Γερμανία και στέλνει ζώα εκεί για μια καλύτερη ζωή;
Που παίρνει τόσα πράγματα και χρήματα;
Γιατί λοιπόν υπάρχουν αδέσποτα στην Καρδίτσα;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ; ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΕΙΜΑΙ 42 ΧΡΟΝΩΝ), ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ , ΑΛΛΟΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΣΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Κ.
ΛΑΜΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνατε, γιατί είναι από τα καλύτερα blog που υπάρχουν για τη ζωοφιλία και έχει τα χειρότερα σχόλια... Βέβαια , γιαυτό γίνεται, αλλά είναι υπερβολικά. Μορείτε να το αφήνετε για λίγο ελεύθερα και να διαγράφετε τα κακά σχόλια. Εμείς έτσι κάνουμε στο δικό μας.

Άλκηστη