Σελίδες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Επείγουσα βοήθεια από ζωόφιλους και συλλόγους για στειρώσεις, φάρμακα, εμβόλια και τροφές για αδέσποτα, ακόμη και για κουταβάκια

Διαβάστε την επιστολή:



Τυχαια τις προηγούμενες μερες, είχα μια συζήτηση με εναν κύριο, ο οποίος ειναι πολυ φιλόζωος και χωρίς καμία βοήθεια φροντίζει περίπου 60 σκυλιά στον Ασπρόπυργο. Κανει θεραπειες ψωρας, ταισματα, εμβόλια και οτι στειρωσεις μπορει να αντεξει οικονομικά, δεδομένου οτι ο μοναδικός κτηνίατρος της περιοχής τον χρεώνει για καθε αδέσποτο περίπου 150 ευρω.Ξεκιναει καθε μερα απο την Πετρουπολη και παει Ασπρόπυργο για να δωσει φάρμακα και να ταισει.
Λόγω οικονομικών δυσκολιών, δεν προλαβε να στειρώσει τα 4 καινουρια θηλυκα που εμφανισθηκαν, και ήταν ήδη εγγυες με αποτέλεσμα αυτη τη στιγμή να βρίσκεται με 30 κουτάβια απο 40 ημερων εως 2,5 μηνων. Καποια απο αυτα τα εχουν πατησει τα φορτηγα, δεδομένου οτι τα ζωα ζουν στη βιομηχανικη ζώνη, μεσα σε χωρο σαν χωματερη.
Κάποια κουταβια θα τα δωσει στα γυρω εργοστασια με δικο του ελεγχο, για να φυγουν απο το δρομο. Χθες το βραδυ, επισκεφτηκαμε το χωρο. Η κατασταση ειναι τραγικη. Τα ζωα θα ηταν εντελως καταδικασμενα αν δεν ειχαν τουλαχιστον τα στοιχειωδη. Πηραμε ενα κουταβι 50 ημερων με κομενο δαχτυλο (αγνωστο πως) και θα παει σημερα σε κτηνιατρο και θα παρουμε αλλο ενα για το καταφυγιο στην Πετρουπολη. Επίσης, θα αναλάβει ο σύλλογος Πετρούπολης μια ή δυο στειρωσεις.
Χρειαζόμαστε βοήθεια με τις στειρωσεις, αν μπορει καποιος συλλογος να βοηθήσει ή καποιος φίλος να αναλάβει οικονομικά μια.΄
Επίσης, ξερουμε οτι ολοι ειμαστε πηγμενοι με ζωα αλλα εγω το αναφερω: αν υπαρχει καποιος, εθελοντής ή συλλογος που να μπορει να αναλάβει εστω κι ενα κουταβι απο αυτα που θα απομενουν θα ηταν ευχής εργο.
Τελος, ο κος Προκόπης θα ήταν ευγνωμων αν μπορουσε καποιος να τον βοηθησει με τροφες εμβόλια, φαρμακα για ψωρα, και αντιβιωσεις (vibramycin, augmentin), ζυλαπουρ, pulvo κλπ.

Παρακαλω προωθήστε το μηνυμα και όποιος μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει μαζι μας.
Ευχαριστουμε
Αννα 6976510568
Ρενα 6972445722

Δεν υπάρχουν σχόλια: