Σελίδες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Πιθανή κατηγορία για κακούργημα για κακοποίηση σκύλων , στη Νότια Αριζόνα


Αυτός ο άνδρας μπορεί να κατηγορηθεί για κακούργημα, αφού οι αρχές απομάκρυναν 23 υποσιτισμένα σκυλιά από το σπίτι του. Αναγκάστηκαν όμως να υποβάλουν σε ευθανασία τα 19 από αυτά ...


γιατί ήταν επιθετικά.

Ο Raymond Quintero, 34 ετών, κατηγορείται για κακοποίηση ζώου και η υπόθεση του θα εκδικαστεί σύντομα, ενώ υπάρχψει πιθανότητα να κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος.

Η Humane Society & η Animal Cruelty Taskforce της νότιας Αριζόνα λένε ότι υπάρχει βάση για σοβαρότερες κατηγορίες. Το 2007 ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για 6 κατηγορίες σχετικές με ζώα, όπως ο μη εμβολιασμός για λύσσα ενώ ''γλίτωσε'' τις άλλες 42 κατηγορίες.

Δίπλα στο σπίτι του βρέθηκαν πρόχειρα ''κλουβιά'' όπου κρατούσε τα ζώα. Δεν είχαν χώρο να τρέξουν ενώ η αυλή ηταν γεμάτη σκουπίδια και βρωμούσε από τις ακαθαρσίες.

Λέγεται ότι του είχαν ξαναπάρει τα ζώα και πλήρωσε 2.800 δολλάρια για να τα πάρει πίσω.

Τώρα όμως εγκατέλειψε τα ζώα για 2 εβδομάδες,χωρίς φαγητό και νερό με αποτέλεσμα να τα βρουν υποσιτισμένα και με πολλά προβλήματα υγείας, όπως μολύνσεις, χαλασμένα δόντια και πληγές. Πριν θανατωθούν τα 19 σκυλιά διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν σχεδόν καθόλου κοινωνικοποιημένα και οι πληγές τους είχαν προκληθεί από μάχες μεταξύ τους.


Adespoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: