Σελίδες

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αφιέρωμα του Independent στον Λουκάνικο που πλήρωσε με τη ζωή του τα ... συλλαλητήρια ενάντια στο μνημόνιο


Αφιέρωμα στον σκύλο Λουκάνικο, σύμβολο των διαμαρτυριών και των συλλαλητηρίων του κέντρου της Αθήνας ενάντια στην πολιτική του μνημονίου έκανε και ο Independent, αναφέροντας τον θάνατο του, που πριν λίγες ημέρες καταγράφηκε στα ελληνικά μέσα. Ο διάσημος και σε όλους αγαπητός σκύλος πέθανε τον Μάιο, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες ο ...
θάνατός του. Όπως έγραψε ο Πέτρος Κατσάκος στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, η υγεία του Λουκάνικου ήταν, σύμφωνα με τον κτηνίατρο που τον παρακολουθούσε, αρκετά επιβαρυμένη λόγω των χημικών και των δακρυγόνων που είχε εισπνεύσει και έτσι πέθανε σε ηλικία 10 ετών. 
Ο διάσημος σκύλος έφυγε ήρεμα , όπως αναφέρεται, 2 χρόνια μετά τη "συμμετοχή" του στα συλλαλητήρια ενάντια στη μνημονιακή πολιτική και τα σκληρά οικονομικά μέτρα στη χώρα μας. Αυτά περίπου αναφέρει και ο Independent για τη ζωή και το έργου του σκύλου αυτού του οποίου οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλον τον κόσμο. 
Ο Λουκάνικος συμμετείχε άφοβα στις διαμαρτυρίες παρά τα τόσα χημικά που έριχναν για να απομακρύνουν και να διαλύσουν τον κόσμο. Το πλήρωσε με τη ζωή του. Καλό ταξίδι και από εμάς Λουκάνικε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: