Σελίδες

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Συνεχίζονται οι άνανδρες εξολοθρεύσεις ζώων στο Γαλατά Μεσολογγίου

Η κάμερα της κ. Σπ.Ντέμου- Προέδρου των Φίλων Ζώων Δήμου Αγρινίου κατέγραψε τη δολοφονία του Αζώρ 

 Οι επιθέσεις των άνανδρων σε αδέσποτα ζώα, που εδώ και πολύ καιρό δέχεται στον Γαλατά η απελπισμένη πλέον Πρόεδρος των Φίλων των Ζώων Δήμου Αγρινίου κ. Σπυριδούλα Ντέμου συνεχίζονται. Τώρα έριξαν φόλα σε έναν περήφανο και άκακο σκυλάκο, τον Αζώρ, ήδη καταδιωκόμενο και κακοποιημένο από τα ανθρωποειδή... Κατά καιρούς έχουμε όλοι δημοσιεύσει τις εξολοθρεύσεις πολλών ζώων, τις οποίες έχει καταγγείλει η κ. Ντέμου, και όπως μας είχε πει παλαιότερα , αναγκάστηκε να βάλει κάμερες στον περίγυρο του σπιτιού της για να καταγράψουν τους άνανδρους και ύπουλους βασανιστές των ζώων. Έχει ήδη χάσει πολλά ζώα... Αυτή τη φορά καταγράφηκε ...
στην κάμερα η δολοφονία του καημένου σκύλου . Έχει γίνει καταγγελία και την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος από την Άρτα. 
Η κ, Ντέμου αναφέρει τα εξής : Οργάνωσαν επιχείρηση και σκότωσαν με δηλητήριο το «επιθετικό» αδέσποτο του Γαλατά Ναυπακτίας η γνωστή «συμμορία» 40 ημέρες μετά το αυτόφωρο.. https://www.facebook.com/563856013723006/photos/pcb.597122150396392/597075173734423/?type=1&theater Το όνομα του ήταν Αζώρ στο βιβλιάριο μόνο . Διωγμένος, καταδιωκόμενος Αζώρ, περήφρανο, λεβέντικό σκυλί. Το χτυπούσαν με ξύλα, με πέτρες. , το βλαστημούσαν , το φοβέριζαν, μαζί με αυτό και εμένα που το φρόντιζα. Δεν τον προστάτεψε ούτε το Δικαστήριο που τιμώρησε τον ένοχο που έσπασε πάνω του το σκουπόξυλο. Η «συμμορία» αδίστακτη, αποφάσισε και έστησε ολόκληρη επιχείρηση για να το βασανίσει και να το σκοτώσει στις 5 το πρωϊ ξημερώματα 20/10/14. Εκαναν και τον κόπο και το μετέφεραν σε μια κοντινή σούδα, θεωρώντας ότι έχει πεθάνει. Εκεί μισοπεθαμένος έκανε εμετό που πρόδωσε το δηλητήριο που τα βρώμικα χέρια τους του πρόσφεραν. Την επόμενη νύχτα τρομοκρατήθηκαν αφού είδαν την Αστυνομία και το εξαφάνισαν. Βλέποντας την αστυνομία κάποιος είπε με ειρωνία « δεν άκουσα καμπάνα... και δεν είδα προγράμματα... σε σιχάθηκε ο κόσμος..., και κάποιος διπλανός του, που όταν περνούσε χαιρέταγε το σκυλί... «τι κάνεις ρε μάγκα» γελούσε με ικανοποίηση. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είπε για το Χαλίτ, το δικό μου σκυλί, που είχε την ίδια τύχη δεμένο μέσα στο σπιτί μου, «όποιος το έκανε, έκανε πολύ καλή δουλειά». Το σατανικό σχέδιο σας εκτελέσθηκε. Τώρα είστε ευτυχισμένοι. Ο Αζώρ, το λεβέντικο σκυλί που σας γάβγιζε για να αμυνθεί στην κακία σας έφυγε. Εφυγε για τον παράδεισο όπου δεν θα υπάρχουν ξύλα. πέτρες, βρισιές και δηλητήρια.. Γνωρίζουμε τους ενόχους ( Οι κάμερες κατέγραψαν καρέ καρέ την «επιχείρηση») 
Η κόλαση είναι δική σας 
 Η Πρόεδρος Φίλοι των Ζώων του Δήμου Αγρινίου 
 ΝΤΕΜΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: