Σελίδες

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Καλλίπολη. Αρπάζουν σκυλιά για να τα ... φάνε

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ήρθε στο zouglaport πριν από λίγες μέρες. Κάτοικος της περιοχής της Καλλίπολης μας είπε ότι έχασε το σκυλάκι της το οποίο είχε αφήσει για λίγο έξω από το σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης επί της Λεωφόρου Χατζηκυριακού. Όταν βγήκε να το ψάξει σε ερωτήσεις που έκανε, έμαθε από κάτοικο της περιοχής ότι ...
το σκυλάκι το είχε αρπάξει ένας Πακιστανός κι έτρεχε προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν η αναστατωμένη γυναίκα μη έχοντας κάτι άλλο να κάνει, αφού ρώτησε τους πάντες για την τύχη του κατοικίδιού της, απευθύνθηκε και στην αστυνομία, όπου εκεί αντιμετώπισε μια φρικτή αλήθεια. «Καλά δεν ξέρετε ότι πολλοί αλλοδαποί που δεν έχουν να φάνε, κλέβουν σκυλιά και τα τρώνε; Κι όχι μόνο σκυλιά, έχουμε δει να κυνηγούν και περιστέρια»!!! Προφανώς το σοκ όχι μόνο για την άτυχη γυναίκα, αλλά ,και για όλους που μαθαίνουν μια τέτοια είδηση, είναι μεγάλο. Φαίνεται πως οι επιπτώσεις της κρίσης όχι μόνο είναι ορατές, αλλά επικίνδυνα εξελίξιμες. « Ο κανιβαλισμός δεν είναι μακριά», λέει κάτοικος της Καλλίπολης που τον συναντήσαμε την ώρα που κρεμούσε στο σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς του, μια σακούλα με φαγητό. «Βλέπω κόσμο όλες τις ώρες πια, να ψάχνει στα σκουπίδια. Κάποτε βλέπαμε τους τσιγγάνους να ψάχνουν για παλιοσίδερα. Τώρα βλέπεις ακόμη και καθώς πρέπει ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε. Αυτό λέγεται κατάντια. Δεν μπορώ να φανταστώ που μπορούμε ακόμη να φθάσουμε». Μια πραγματικότητα ωμή, απάνθρωπη, ζωώδη. Πραγματικότητα όμως, που όποιος δεν την βλέπει και οραματίζεται ανάπτυξη, απλά ζει αλλού!
zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πιο αισχρη ρατσιστικη προπαγανδα δεν εχω ξαναδιαβασει!Οποιος κωλοελληναρας 'σοκαρεται' απο την βρωση σκυλιων/γατιων που συνηθιζεται να τρωνε αυτες οι φυλες,να σταματησει και αυτος την κρεατοφαγια!!Ολα τα αλλα ειναι υποκρισια και αισχρος ρατσισμος!