Σελίδες

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αγέλη αδέσποτων σκύλων έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Σπάρτη

Τον φόβο και τον τρόμο στην πόλη της Σπάρτης έχει σκορπίσει μια ομάδα αδέσποτων άγριων σκυλιών,σύμφωνα με το espressonews.gr, που επιτίθεται σε ανυποψίαστους πολίτες, με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να νοσηλευτούν στο νοσοκομείο της πόλης! Το γεγονός έφεραν στη δημοσιότητα οι συγγενείς μιας 30χρονης που ...
έπεσε θύμα της αγέλης λίγο πριν μπει στο σπίτι της, στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν η 30χρονη επιστρέφοντας από τη δουλειά της και λίγο πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού της δέχτηκε άγρια επίθεση από ομάδα αποτελούμενη από έξι-επτά σκυλιά, με αποτέλεσμα να της προκαλέσουν σοβαρότατα τραύματα σε όλο το σώμα και κυρίως στα πόδια. Η νεαρή κοπέλα κάλεσε απεγνωσμένα βοήθεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Εκεί της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ώστε να επουλωθούν οι πληγές από τα δαγκώματα. Η επικίνδυνη αγέλη έχει αρχηγό έναν μαύρο, σωματώδη σκύλο, ενώ μαζί του είναι πάντα ένα λευκό με σκουρόχρωμες βούλες και άλλα μικρόσωμα. Τα σκυλιά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιτεθεί και σ' έναν ηλικιωμένο άντρα, τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά στο χέρι, όπως και σε μία άλλη γυναίκα, η οποία επέβαινε σε μηχανάκι, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η σωματική της ακεραιότητα.

Σχόλιο : Δυστυχώς οι αδέσποτοι σκύλοι γίνονται "επικίνδυνοι" , δηλαδή αγριεύουν , όταν είναι πεινασμένοι, φοβισμένοι, όταν έχουν κακοποιηθεί ή κυνηγηθεί από ανθρώπους, όταν νοιώσουν πως κινδυνεύουν, όταν νοιώσουν πως κάποιος τους φοβάται και τρέχει και όταν τρομάξουν από κάποια αδέξια ή επιθετική κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: