Σελίδες

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Δήμος Αγρινίου: Απευθείας ανάθεση φροντίδας αδέσποτων

Aνακοίνωση Αντιδημάρχου

Σας ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Αγρινίου θα προσφύγει στη διαδικασία της λήψης προσφορών χωρίς δημοσίευση προκήρυξης, για να αναθέσει την εργασία της φροντίδας των αδέσποτων ζώων της πόλης του Αγρινίου η οποία θα περιλαμβάνει την περισυλλογή, τη μεταφορά, τον κτηνιατρικό έλεγχο, τον εμβολιασμό, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση, την σήμανση κ.λ.π. όπως περιγράφεται παρακάτω σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 146/2013 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ : ...
1) ΣΤΕΙΡΩΣΗ Αφορά στην πλήρη ωοθηκο-υστερεκτομή στα θηλυκά αδέσποτα σκυλιά και αφαίρεση όρχεων στα αρσενικά. Τα ράμματα είναι απορροφήσιμα. 2) ΑΠΟΠΑΡΑΣΙΤΩΣΗ Αφορά την χορηγία ανθελμινικών φαρμάκων αναλόγως του βάρους του ζώου. 3) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ Αφορά ενέσιμη χορήγηση αντιλυσσικού εμβολίου . 4)ΠΑΡΑΜΟΝΗ – ΝΟΣΗΛΕΙΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ Αφορά στην φύλαξη και διαμονή κάθε αδέσποτου ζώου σε ειδικά διαμορφωμένα κλουβιά που πληρούν τις προϋποθέσεις του Ν. 3170/03. Ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει: α)κτιριακές εγκαταστάσεις που θα πληρούν τους κανόνες υγιεινής, διαμονής & διαφύλαξης και β) κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που θα φροντίζει για την νοσηλεία, καθαριότητα και σίτιση των αδέσποτων ζώων, καθώς και κτηνιάτρους για τον καθημερινό έλεγχο αυτών. Ελάχιστος χρόνος παραμονής του ζώου ορίζεται 48 ώρες. 5)ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Αφορά τοποθέτηση microchip συμβατό με τη νέα νομοθεσία. ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 1) ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΕΙΣΜΑΝΙΑ (ΚΑΛΑ – ΑΖΑΡ) Διενεργείται σε πιστοποιημένο εργαστήριο εάν κριθεί απαραίτητο από τον κτηνίατρο. 2) ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΙΑΤΟΣ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ ΖΩΟΥ & ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ Διενεργείται εφόσον κριθεί απαραίτητο από τον κτηνίατρο. 3) ΦΑΡΜΑΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΥ ΝΟΣΗΜΑΤΟΣ Παρέχεται θεραπεία με ενδοφλέβιο φάρμακο. 4) ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ 5) ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Συρραφές τραυμάτων και αφαίρεση ογκιδίων 6) ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Εξέταση με ενδοσκόπιο οισοφάγου, στομάχου, τραχείας και ρινικών κοιλοτήτων. 7) ΥΠΕΡΗΧΟΣ Η συνολική δαπάνη δε θα ξεπεράσει το ποσό των 5.000,00Ευρώ με ΦΠΑ 23% και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό έτους 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν σφραγισμένο φάκελο προσφοράς έως 26/4/2013 και ώρα 13:00μ.μ. στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (οδός Τσιτσιμελή & Εθνική Οδός Τ. Κ. 30100 Αγρίνιο ) .
Η προσφορά θα περιλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία : 1) Τεχνική έκθεση στην οποία θα αναφέρεται ο διαθέσιμος τεχνικός εξοπλισμός, οι κτιριακές εγκαταστάσεις και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του συμμετέχοντος . 2 ) Οικονομική προσφορά ανά παρεχόμενη υπηρεσία όπως αναφέρεται παραπάνω 3) Επικυρωμένο αντίγραφο άδειας κτηνιατρείου μικρών ζώων . Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Δ/νση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου. (τηλ. επικοινωνίας 2641363451,2 ) .   
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝ. ΤΖΑΜΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: