Σελίδες

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Καταγγελία-ΣΟΚ: Προβιές ζώων σε μπαλκόνι στο κέντρο της Αθήνας

Αναγνώστρια της ιστοσελίδας www.adespoto.gr επικοινώνησε τους για να ζητήσει καθοδήγηση ώστε να καταγγείλει ένα απίστευτο θέαμα: προβιές ζώων σε μπαλκόνι, στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια αναφέρει:
''Γεια σας ονομάζομαι Μ. Τ., είμαι 25 χρονών και από νεογέννητο είχα πάντα ένα σκύλο δίπλα μου, οπότε καταλαβαίνεται την αγάπη μου για αυτά τα πλάσματα. Σήμερα 5/04 στο κέντρο της αθήνας, στην Οδό Δροσοπούλου στην Κυψέλη αντίκρυσα ένα θέαμα που με έχει κάνει να σοκαριστώ. Σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, είχαν απλωμένες πάρα πολλές προβιές σκύλων και πιθανών και γατων. (προφανως τα φαγανε?) δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για αυτο. Καταγγελια? και που? θα βγαλω ακρη? σας παραθέτω πιο κάτω τη φώτο,μπορείτε να μεγενθυνετε αρκετά για να δείτε λεπτομερειες.''
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα , δεν γνωρίζουμε από ποιό είδος ζώου μπορεί να προέρχονται οι προβιές αλλά σίγουρα δεν έχουν καμία θέση σε μπαλκόνι στο κέντρο της Αθήνας αφού αυτό δείχνει ότι σίγουρα θανατώθηκαν για κάποιο λόγο. Το adespoto.gr προώθησε τα στοιχεία και την διεύθυνση τόσο στο Δήμο Αθηναίων, όσο και στην αστυνομία και σε φιλοζωικές οργανώσεις του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: