Σελίδες

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Μαγείρεψαν και έφαγαν δύο σκυλιά σε χωριό της Ρόδου!

Οι υποψίες των κατοίκων στρέφονται σε αλλοδαπούς

ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ : Οι υποψίες των κατοίκων πέφτουν σε Πακιστανούς. Το ένα ήταν άσπρο αδέσποτο, το άλλο το έκλεψαν από αυλή σπιτιού. Βρέθηκε το δέρμα του ενός με το τρίχωμά του Στην κατσαρόλα, κατά πάσαν πιθανότητα, Πακιστανών μεταναστών κατέληξαν δύο σκυλιά σε χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού της Ρόδου, σύμφωνα ...
με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώστη του Rodosalarm από αξιόπιστες πηγές! Σύμφωνα με τις εν λόγω πληροφορίες το ένα σκυλί, άσπρου χρώματος, ήταν αδέσποτο, ενώ το άλλο ήταν δεμένο από τους ιδιοκτήτες του στην αυλή του σπιτιού τους, απ' όπου οι Πακιστανοί τα έκλεψαν, προφανώς σε ώρα που οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν. Οι υποψίες των κατοίκων του χωριού στρέφονται σε Πακιστανούς που διαμένουν στο ίδιο χωριό, αλλά και σε άλλους που διαμένουν σε γειτονικό χωριό – σε πολύ μικρή απόσταση. Προφανώς και για άλλους λόγους οι κάτοικοι του χωριού είναι πεπεισμένοι ότι τα δύο ζώα φαγώθηκαν από Πακιστανούς. Άλλωστε στην πατρίδα τους τα σκυλιά τρώγονται κανονικά, όπως και οι γάτες. Όποιοι πάντως κι' αν είναι οι δράστες, άφησαν τα ίχνη τους. Συγκεκριμένα βρέθηκε πολύ κοντά στο χωριό το δέρμα του ενός σκύλου, μαζί με το τρίχωμά του και φυσικά βρέθηκαν και αίματα. Δεν έγινε γνωστό, αν οι ιδιοκτήτες προσέφυγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής τους. Σημειώνεται, ότι στο εν λόγω χωριό συχνάζουν καθημερινά Πακιστανοί, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται με επισκέψεις συμπατριωτών τους από το γειτονικό χωριό, σε καθημερινή βάση – από το χωριό στο οποίο πριν από μήνες βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών το δέρμα μιας γάτας μαζί με το τρίχωμά της!
Rodosalarm

1 σχόλιο:

Λενα είπε...

Ανευθυνο και ρατσιστικο αρθρο... απο την στιγμη που δεν υπαρχει αποδειξη η αναφορα της αστυνομιας δεν υπαρχει λογος να δημοσιευθει.