Σελίδες

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Πανέμορφα γατάκια για υιοθεσία

Τα όμορφα αυτά γατάκια γατάκια πρέπει να βρουν σπίτι. Είναι φροντισμένα και βρίσκονται υπό την ευθύνη της ΜΚΟ ΓατοΟμάδας Θεσσαλονίκης . Δείτε τα και διαλέχτε συντροφίτσα !
Η ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΤΣΑ Ενος μηνου και κατι γατουλίτσα σωσμένη μολις απο εξω πριν μπανιαριστει και αποπαρασιτωθει ειναι μια σταλιτσα και πολύ φιλικη πραγματικά.Επείγει να βρει σπιτάκι φιλοξενειται με μεγαλες γατες και επιθετικες με μικρα. Μόνο για σπίτι η ...
μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες και με συμβόλαιο υιοθεσίας, συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με την εκπαιδευτική διαδικασία υιοθεσίας μας και ειδική προσαρμογή. Αν δε συμφωνείτε με τη στείρωση, σας δίνουμε μόνο ήδη στειρωμένο, εφόσον κριθείτε κατάλληλος.
ΓΑΤΟΜΩΡΑΚΙΑ ΤΑ ΞΑΝΘΟΥΛΙΚΑ Γεννηθηκαν απο ατυχημα και ψαχνουν σπιτι οπως και η μαμα τους που θα δωθει στειρωμενη. Μόνο για σπίτι η μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες και με συμβόλαιο υιοθεσίας,συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με την εκπαιδευτική διαδικασία υιοθεσίας μας και ειδική προσαρμογή. Αν δε συμφωνείτε με τη στείρωση, σας δίνουμε μόνο ήδη στειρωμένο, εφόσον κριθείτε κατάλληλος.
ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑΣ Γατουλης υπεροχα βελουδινος για τους λατρεις των μαυρων γατιων.Στειρωμενος ενος χρονου , μαλακος σε χαρακτηρα εκπαιδευμενος για σπιτι συμβιωνει ανετα με αλλα γατακια και ανθρωπους. Μόνο για σπίτι η μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες και με συμβόλαιο υιοθεσίας, συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με την εκπαιδευτική διαδικασία υιοθεσίας μας και ειδική προσαρμογή. Αν δε συμφωνείτε με τη στείρωση, σας δίνουμε μόνο ήδη στειρωμένο, εφόσον κριθείτε κατάλληλος.
Η ΜΙΚΡΗ ΒΕΤΙΣΤΟΥΛΑ Η κυρία που την φρόντιζε και την αγαπούσε πέθανε και η γατούλα τώρα ειναι στον κτηνίατρο αφυδατωμενη σοκαρισμενη απο το συμβαν και δεν τρωει καθολου. θα πεθανει χρειαζεται επειγοντως στοργη και φιλοξενια. Αναζητουμε σπιτι φιλοξενιας η υιοθεσιας, στοργικο να τη χαιδεψει και να την αγαπήσει ξανά.
ΑΝΑΠΗΡΑΚΙBLACK Γλυκογατουλάκι Το γλυκήτατο αυτό αναπηράκι βρήκε η λένα στην πυλωτή της μετα απο ατύχημα με αυτοκίνητο. Το πηγε σε κτηνιατρους δοκιμαστηκε και εγχειρηση αλλα δεν εχει καμμμια δυνατότητα να περπατήσει. Αναζηταει απεγνωσμένα καποιον που να μπορει να του αδειάζει την ουροδόχο κυστη γιατι δεν μπορει να κανει τσισάκια μονο του και κινδυνευει να πεθάνει απο αυτο. Τωρα ειναι σε ΑΠΟΘΗΚΗ. Το γατουλακι προσφερεται με σακουλάκι συρσίματος και θα δανεισουμε καροτσακι για να φτιαχτει παρόμοιο στα μετρα του σε φτηνή τιμη. Χρείαζεται αμεσα φιλοξενία απο εμπειρο ατομο σε αναπηρακια η ορεξατο ατομο να μαθει να αδειαζει τη κυστουλα του και να του κανει τις ασκησουλες του καθημερινα για να φτιαξει γερους μυς και να μην παθει ελκη κατακλυσης. 6973678477 w.up kai 6909566611 wind Μόνο για σπίτι (ή μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γάτες),συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με ευθύνη του πολίτη. Ο κουφός

ΣΧΟΛΙΟΥΛΗΣ Είναι γατάκι που λατρεύουν ολοι!! Αμέσως έρχεται και σου χα'ι'δευεται και κάνει χρου χρου. Όλοι αυτόν θέλουν άλλα αυτός χρειάζεται ένα γατογονιό πραγματικά υπεύθυνο γιατί είναι κουφός, τον χτύπησε αυτοκίνητο γι'αυτό κι έχει γερμένο το κεφαλάκι στο πλάι λάγο και ειναι κουφός από τότε και δεν κάνει να βγει καθόλου εξω. Θα χρειαστεί επίσης μια έξτρα παρακολούθηση στον κτηνίατρο γιατί όταν τον βρήκαμε ήταν σε κακό χάλι από ρινοτραχειίτιδα και τωρα βήχει λίγο και παίρνει αντιβίωση. Θα δωθει σε τρυφερο και προσεκτικο ατομο.'Οπως όλα τα κουφά γατάκια, έχει ένα νιαούρισμα πιο έντονο.Προσαρμόζεται άμεσα και έχει άψογο χαρακτήρα. Μόνο για σπίτι,συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσίπ, όπως ορίζει ο νόμος, έτσι ώστε να σταματήσουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με εκπαιδευση του γατογονιού που θα τα επιλέξει.

ΓΑΤΟΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΒΕΛΟΥΔΑΚΙ Tο Γατοκουνελάκι εχει ουρίτσα σα κουνελάκι μετα απο ατύχημα . Είναι χρυσό γατάκι,πολύ ήρεμο και κατευθειαν γουργουριζει μόλις το πάρει κάποιος αγκαλιά. Αναζητά σπιτάκι, είναι αρσενικό, στειρωμένο και θέλει χαδάκια το καυμένο. Μόνο για σπίτι, και μερικά σε ειδικά προστατευμένο κήπο για γατες, και με συμβόλαιο υιοθεσίας συμφωνώντας με τη στείρωση και το μικροτσιπ, οπως ορίζει ο νόμος, έτσι ωστε να σταματησουν τα κακοποιημένα αδέσποτα. Δίνονται με την εκπαιδευτική διαδικασία υιοθεσίας μας και ειδικη προσαρμογή. Διαβάστε εδώ αρθρα να σας βοηθησουν στη προσαρμογη του νεου γατιου που πηρατε http://www.thessalonikicatgroup.org/newcatathome.htm
ΜΚΟ ΓΑΤΟΟΜΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Thessaloniki Cat Group NGO Αρ. Πρωτ.Θεσνίκης 47320/ 2/9/2010 6979780445(2-4μμ) καιSMS thessalonikicatgroup@gmail.com
www.thessalonikicatgroup.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: