Σελίδες

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Τελικά έχουν μόνο οι άνθρωποι δικαιώματα στη γη;


Τηλεοπτικό σποτ για την προστασία των ζώων προτείνεται στο ΥΠΑΑΤ

Τα τελευταία χρόνια "φωνάζουμε" από αυτό τον ιστότοπο προς τους επιμέρους αρμόδιους φορείς για την ανάγκη καμπάνιας ευαισθητοποίησης των πολιτών μέσω κοινωνικών μηνυμάτων, όσον αφορά στο θέμα της προστασίας και των δικαιωμάτων των ζώων. Κάποιο βήμα έγινε, καθώς τηλεοπτικό σποτ ενάντια στο φαινόμενο της κακοποίησης των ζώων δημιούργησαν η ΜΚΟ «Σόλων για τη Σύνθεση και τον Οικολογικό Πολιτισμό στον 21ο αιώνα» και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία. Το σποτάκι αυτό ...
προτείνεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων προκειμένου να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί το κοινό όσον αφορά στις κακοποιήσεις των ανθρώπων κατά των ζώων.
Καλό θα ήταν να είχε γίνει αυτή η ενέργεια εδώ και πολλά χρόνια από το ίδιο το Υπουργείο , μαζί με άλλες δραστηριότητες προβολής των δικαιωμάτων των ζώων αλλά και υποχρεώσεων των ανθρώπων έναντι των ζώων (π.χ.στειρώσεις), ώστε να υπήρχε έγκαιρα ευρύτερη και εντατική ενημέρωση των πολιτών. Έτσι θα είχαμε ενδεχομένως αποφύγει κάποια φαινόμενα κακοποιήσεων αλλά και υπερπληθώρας αδέσποτων σε αυτή τη χώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΣΠΟΤΑΚΙ. ΜΟΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.

Α.Π.
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΔΙΑΦΗΜ.ΕΤΑΙΡΙΑΣ