Σελίδες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νεκρά και ετοιμοθάνατα κουτάβια και ενήλικα σκυλιά, εγκατελειμμένα στο καταφύγιο Κοζάνης

 
 
Ντροπή στον Δήμαρχο, τον Νομάρχη , στον Περιφερειάρχη και τα αρμόδια Υπουργεία

Οι θλιβερές εικόνες και το video που ακολουθεί παρακάτω είναι αφιερωμένα στον Νομάρχη, τον Δήμαρχο Κοζάνης και τα αρμόδια Υπουργεία Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Νεκρά κουτάβια ή ετοιμαθάνατα αλλά και ενήλικα σκυλιά στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων Κοζάνης (στο πρώην στρατόπεδο Ρωμανέλη). Όπως μας αναφέρει ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου "Στοργή" κ. Βαγγέλης Λιάνας ...
"μετά από καταγγελίες ζωόφιλων ότι ο Δήμος Κοζάνης δεν επιτρέπει σε κανέναν να επισκεφθεί το καταφύγιο, πήραμε την πρωτοβουλία να το επισκεφθούμε απροειδοποίητα και αντικρύσαμε αυτές τις τραγικές εικόνες. Με θερμοκρασία - 12 βαθμών είδαμε σήμερα ζώα νεκρά , χωρίς τροφή και νερό , ακόμη και να τρώγονται μεταξύ τους...΄Άλλα σκυλιά ξεφυχούσαν χωρίς ιατρική περίθαλψη και φροντίδα μέσα στο κρύο". Ο κ. Λιάνας τόνισε ότι ο Δήμος Κοζάνης και η περιφέρεια θα πρέπει να ντρέπονται και ότι πρέπει να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες και επιτέλους κάποιοι να τιμωρηθούν.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ λέμε και εμείς.

1 σχόλιο:

Levina είπε...

Kαι μη πει κανένας πως δεν υπάρχουν χρήματα για την αγορά τροφής ή την φροντίδα ... γιατί όλοι γνωρίζουμε τι λαμογιές γίνονται σε βάρος των αδέσποτων .
Ντροπή !!!!