Σελίδες

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Εξαφανίστηκαν κατοικίδια από καταφύγια του Λος Άντζελες

Διεξάγονται έρευνες από την αστυνομία και τις αρχές,
με υπόννοιες για κερδοσκοπική εκμετάλλευση σκύλων στη "μαύρη αγορά" 

Έρευνες διεξάγει η αστυνομία και οι αρχές του Λος Άντζελες για την εξαφάνιση 64 κατοικίδιων ζώων, κυρίως σκύλων, από τοπικά καταφύγια. Η ιστοσελίδα της Los Angeles Times ανέφερε το γεγονός την προηγούμενη εβδομάδα ...


και τόνιζε πως οι 49 σκύλοι και γάτες εξαφανίστηκαν από ένα καταφύγιο στη γειτονιά Lincoln Heights. Κάποιοι υπεύθυνοι για τα ζώα βιάστηκαν να δηλώσουν πως , πιθανότατα να είχε γίνει λάθος μέτρηση , αλλά τελικά διαπιστώθηκε ότι κάποια κατοικίδια όντως είχαν εξαφανιστεί.
Μερικά από τα εξαφανισμένα σκυλιά μάλιστα, είχαν χαρακτηριστεί ως "πολύ σημαντικά για υιοθεσίες" , οπότε οι αρχές διερευνούν την πιθανότητα να έχουν κλαπεί ή να έχουν πουληθεί για αποκόμιση κέρδους.
Εξάλλου, όπως τονίζεται στη Los Angeles Times, τα περισσότερα ζώα από αυτά που εξαφανίστηκαν , κυρίως οι σκύλοι, ήταν τα νεώτερα και τα ομορφότερα... Θα μπορούσαν, αναφέρεται , να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης από κερδοσκόπους.


Πάντως, η υπηρεσία προστασίας ζώων έβαλε νέες κλειδαριές στο κεντρικό βόρειο καταφύγιο, όπου εξαφανίστηκαν τα περισσότερα ζώα, ενώ παράλληλα άλλαξαν συγκεκριμένα πρόσωπα από το προσωπικό.
Υπάρχουν υπόννοιες και καταγγελίες για πώληση αδέσποτων ή εγκατελειμμένων σκύλων στη "μαύρη αγορά" και είναι σημαντικό που αποφασίστηκε να γίνουν επίσημες έρευνες, επισημαίνεται στην εφημερίδα.

video ABC





πηγή : The Los Angeles Times

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ . ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ? ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ Ή ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ? ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΛΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ... ΑΝΥΣΗΧΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

ΑΡ.ΑΜ.