Σελίδες

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

κραυγές και επιθέσεις ζωόφιλων


Όσοι αποκαλούν τους Έλληνες "βάρβαρους με τα ζώα", αγνοούν αυτά που γίνονται στην ... προηγμένη Βόρεια Ευρώπη

του Μανώλη Κυπραίου


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Αποδείξεις. Όλα όσα λέμε και όσα κάνουμε, πρέπει κυρίως να βασίζονται στις αποδείξεις και να μην είναι αοριστολογίες. Μέχρι στιγμής αυτό που έχουμε εισπράξει, είναι αοριστολογίες, κραυγές και επιθέσεις. Σύνηθες χαρακτηριστικό των ενόχων… Δυστυχώς για όσους απειλούν και κατηγορούν, οι αποδείξεις υπάρχουν για πολλά θέματα και πολλές περιπτώσεις και ...


βρίσκονται εκεί που πρέπει να είναι. Γιατί εμείς δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε σκοπό να αναλάβουμε το ρόλο της δικαιοσύνης.

Εχοντας κάνει έρευνα έχουμε ανακαλύψει «σημεία και τέρατα» από «δήθεν» σωματεία έως ατομικές «διασώσεις» αδέσποτων που καταλήγουν πειραματόζωα σε κλινικές στο εξωτερικό. Όμως δεν θα κάνουμε τη χάρη να «προετοιμάσουμε» αυτούς που είναι υπεύθυνοι. Όλα πληρώνονται και θα πληρωθούν. Φυσικά όχι από εμάς…

Αν λοιπόν, κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει, εμείς εδώ ως ομάδα, το μοναδικό πράγμα που θέλουμε είναι να κάνουμε καλό και να σταματήσουμε το κακό που γίνεται σε βάρος των αδέσποτων. Αυτός και μόνο είναι ο σκοπός μας. Απλά, με τα λόγια μόνο δεν γίνεται γίνεται τίποτα. Δίνουμε-και θα δίνουμε-έναν αγώνα με τίμιο και καθαρό σκοπό, χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας και του δήθεν «καλού σκοπού».

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε και κάτι άλλο. Σταματήστε επιτέλους-αυτοί που με δόλιο τρόπο το κάνουν-να κατηγορείτε τους συμπατριώτες σας ως… «βάρβαρους». Ναι εμείς οι Ελληνες έχουμε τα κακά μας, αλλά έχουμε και πολλά καλά. Ισως δεν γνωρίζετε τι γίνεται (ελπίζουμε) στο εξωτερικό. Πως οι «προηγμένες» χώρες της Βορείου Ευρώπης δίνουν την «τελική λύση» στα αδέσποτα, με τη χρήση αερίων. Οσα από αυτά δεν πουληθούν σε εταιρίες φαρμάκων και καλλυντικών. Μια «βόλτα» στο διαδίκτυο θα σας πείσει για αυτό.

Αφήστε λοιπόν κατά μέρους τις κατηγορίες και αν δεν έχετε να πείτε τίποτα ουσιαστικό και τεκμηριωμένο, καλύτερα να σωπάσετε και να αφήσετε όσους συμπολίτες και συνανθρώπους σας αγαπούν πραγματικά τα αδέσποτα και θέλουν να δώσουν λύσεις να το κάνουν.

Υ.Γ.: Το επόμενο βήμα, είναι να δούμε κάποια δημοσίευση πως οι Ελληνες λόγω της οικονομικής κρίσης τρώνε σκύλους με τίτλο: «Λαμπραντόρ γιουβέτσι σε ελληνικό τραπέζι»…

14 σχόλια:

mavros gatos είπε...

Με αυτά που γράφετε μου θυμίζετε μια Γιάννα που είχε ενα μπλογκ και έλεγε ότι τα φιλοζωικά σωματεία απο την Ελλάδα στέλνουν τα ζώα στη Γερμανία για πειράματα.
Τι απέγινε άραγε αυτή?
Δεν εμφανίζεται πουθενά.
Μήπως γνωρίζει κάποιος?

Ανώνυμος είπε...

Απ' όλα αυτά που διάβασες αυτό σε μάρανε Μαύρε γάτε;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ανώνυμε.
Γιατί είναι σύνηθες φαινόμενο των δήθεν φιλόζωων να αποπροσανατολίζουν από το θέμα.

Ίσως γιατί δεν το καταλαβαίνουν λόγω ελλιπούς μόρφωσης, ή νομίζουν ότι με την πολύ φθηνή ειρωνεία τους θα ενοχλήσουν αυτούς που λένε την αλήθεια.

Από τον πολύ φανατισμό τους δεν βλέπουν τίποτε μπροστά τους.
Να τους χαιρόμαστε τέτοιους φιλόζωους.
Καημένα σκυλάκια.

Ανώνυμος είπε...

@ mavre gate

η Γιαννούλα φυγαδεύτηκε νύκτα από την Σαλαμίνα γιατί την αναζητούσε η Αστυνομία. Είχε στοιβάξει δεκάδες ζώα στο σπίτι της κάτω από άθλιες συνθήκες. Επίσης της έχουν γίνει μηνύσεις και αγωγές. Την φυγάδευσε η μητέρα ενός από τους φερόμενους τρομοκράτες που συνέλαβαν πριν ένα μήνα οι Αρχές. Όπου και να πάει η Γιανούλα όμως όλο προβλήματα δημιουργεί και όλο την κυνηγούν. Έτσι αναγκάστηκε να κλείσει το blog της. Μας έλειψαν οι βλακείες της!

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι η γιαννουλα παλι; εσεις βλεπω γνωριζεστε ολοι καλα μεταξυ σας, γιαυτο βγαινουν και καποια απλυτα στη φορα
να μας ενημερωσετε κι εμας να ξερουμε γιατι κοντευουμε να σας μαθουμε
δεν ξερω ποια ειναι η κυρια, ουετ ξερω αν τα φιλοζωικα στελνουν ζωα για πειραματα
δεν το πιστευω, αλλα αν στελνουν ζωα εξω , οπως μαθαινω, αμεσα βοηθανε σ αυτο ειτε το πιστευουν ειτε οχι
πολλα αδεσποτα απο τα καταφυγια πανε σε πειραματα και σε εστιατορια για κρεατακι, στη γερμανια παρακαλω και στην αυστρια. ειναι τελευταια, κρυφη βεβαια, μοδα

παρις

Ανώνυμος είπε...

Καλέ Παρούλη

οι Γερμανοί δεν τρώνε κρέας από σκύλους. Τελευταία είναι της μόδας να τρώνε ανθρώπινο πατέ. Πρόσεχε λοιπόν μήπως μείνεις χωρίς ήπαρ!

Ανώνυμος είπε...

anonime perniesai gia eksypnos ? to kreas apo skilo trogetai apo olous stin evropi , osous to protimoun kai iparxi malista eklekti pelatia pou to paragelni kai to plironi kala to paidaki skilou. ase pou me tosa adespota se olo ton kosmo sto plasaroun se ... kapies xores kai den kseris ti kreas tros. stin ameriki efage filos mou kai tou to ipan meta. den ksanafage sti zoi tou kreas apo prospersi. esi anonime prosehe giati mou fenese ligo vodi kai tha se fane ki edo.

angela

Ανώνυμος είπε...

Μα, οι Αμερικάνοι ως γνωστό είναι ανθρωποφάγοι. Σκύλο δεν θα τρώνε;
Όσο για την Ευρώπη! Τον είπαμε! Τρώνε τα ελληνικά αδέσποτα! Τώρα μάλιστα με την κρίση θα κάνουμε τρελά λεφτά με τις εξαγωγές αδέσποτων. Μάλιστα μέχρι και η Merkel είναι στη λίστα των πελατών μας. Όχι, σιγά μη σας φοβηθούμε! Κάθε μέρα στέλνουμε και από μια ντουζίνα αδέσποτα από το Ελευθέριος. Γιατί καλέ δεν έρχεσαι να μας σταματήσεις αν τολμάς. Εδώ σε θέλω! Να στήσεις καραούλι στο αεροδρόμιο. Για να σε δω!

Ανώνυμος είπε...

Καλλίτερα βόδι παρά βλαξ σαν εσένα. Γιατί καλέ δεν γράφεις στα Ελληνικά; Ή μήπως δεν ξέρεις γράμματα και μας αραδιάζεις τις κοτσάνες στα Greeklish?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΑΣ. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ

Δ.Δ.Δ.

mavros gatos είπε...

Α!!γι'αυτό εξαφανίστηκε η Γιαννούλα.
Φυσικό ήταν μ'αυτά που έλεγε.
Νομίζω ότι έχουν σειρά και άλλοι παρανοικοί να πάθουν το ίδιο.
Πλησιάζει η ώρα τους.
Και ευχαριστώ ανώνυμε για την πληροφορία.

Ανώνυμος είπε...

telika iste anagogoi kai anedis. ego etsi grafo sto diadiktyo kai sto kinito mou . afto sas enoxli ? mipos prepei na sas enoxlisi ligo afti i andidika metaksi sas pou mas exi provlimatisi olous gia to ergo (?) tis ellinikis filozoias? mipos telika exoume tosa polla adespota gia na ta ekmetalevonde kapioi? akougetai afto edo kai kapia xronia...
an vgazete PARANOMA sinexia skilous apo to aerodromio , ine ergo tis astinomias kai tou kratous na sas tsakosoun, oxi ton aplon ethelondon filozoon. den imaste batsoi emis. kai an telika bgazete tosa zoa ekso, xoris na noiazeste ti ginonde, to krima sto laimo sas. ola edo plirononde kai tha to deite. ligo ipomoni!

angela

Ανώνυμος είπε...

Ασυναρτησίες και κακόβουλες κρίσεις όπως πάντα εισπράτουμε από αυτό το μπλόγκ. Κανένας δεν προτείνει κάτι θετικό και νομίζω πως κανένας από τους ανώνυμους fan δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να σχολιάζει...
Πιστέψετε τόσα αδέσποτα ζώα στους δρόμους, χρειάζονται όλους τους "ζωόφιλους" ακόμη και αυτούς που η μόνη τους δουλειά είναι να σεργιανίζουν στο διαδίκτυο και να επικρίνουν το καλό έργο μερικών.
Που βλέπετε την "βελτίωση" στα ζωοφιλικά θέματα. Και έπειτα έχει σημασία πως σκότωσαν τα ζώα? Από αμέλεια η από μαχαίρι? Και η αμέλεια των υπανθρώπων που τα εκμεταλλεύονται. η εγκατάλειψη τους κλπ. πάλι ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ είναι. Μακάρι να σταματήσει η παραγωγή και εισαγωγή κατοικίδιων , μακάρι να ευαισθητοποιηθούν οι αναίσθητοι πολιτικοί δερβέναγες που αδιαφορούν παντελώς και να μην υπάρχουν πια δύστυχα και εξαθλιωμένα αδέσποτα στους δρόμους. Βέβαια από την μια πολιτική αναλγησία και από την άλλη η έλλειψη συνείδησης, ευαισθησίας και παιδείας του λαού μας προκαλεί μια συνεχώς αυξανόμενη τρομερή βία κατά των ζώων. Άδικα προσπαθούν οι "καλοθελητές" αυτού του μπλόγκ να αποδείξουν το αντίθετο. Βγείτε όμως απλά στο δρόμο και ανοίξτε τα μάτια σας, μην εθελοτυφλείτε επί τέλους. Εστιάστε τις προσπάθειες σας στην διάσωση αυτών των πλασμάτων, σας έχουν ανάγκη. Διασώστε τα και εξασφαλίστε τους το μέλλον στην Ελλάδα η στο εξωτερικό δεν έχει σημασία, απλά βρείτε τους κάποιον ΑΝΘΡΩΠΟ να τα αγαπήσει να τους αποδείξει ότι υπάρχει και η αγάπη σε αυτήν την γη. ΕΛΕΟΣ ανεγκέφαλοι συνέλθετε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ; ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΝΗΜΑ ; ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ . ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Η ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΘΕΙΤΣΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΥΡΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΣΑΣ ; ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ . ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΣ

Π.Π.