Σελίδες

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Βιντεοσκόπησε τον πνιγμό ζωντανών κουταβιών

Κάποιες φορές οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την φρίκη μιας πράξης, ειδικά όταν αυτή αποτυπώνεται στον ίδιο τον φακό μιας φωτογραφικής μηχανής ή μιας συσκευής καταγραφής εικόνας (βιντεοκάμερα). Μη σας ξεγελάσει το χρώμα της μπλούζας και η κουκούλα. Αυτή η νεαρή δεν είναι η «κοκκινοσκουφίτσα» αλλά ο «κακός λύκος»…
Η εν λόγω γυναίκα, πέταξε ζωντανά νεογέννητα σκυλιά μέσα ...

Η PETA δίνει αμοιβή 2.000 ευρώ σε όποιον έχει στοιχεία για την κοπέλα αυτή
http://www.peta.org/mc/NewsItem.asp?id=15105


σε ένα ποτάμι-σε μια χώρα του εξωτερικού-και όχι μόνο αυτό. Ο συνένοχος σε αυτή την εγκληματική ενέργεια βιντεοσκοπούσε το «ανδραγάθημά τους».
Όμως επειδή πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει δικαιοσύνη με «ορατά και αόρατα» μέσα, η αθλιότητά τους να κοινοποιήσουν αυτό το βίντεο, ενεργοποίησε χιλιάδες φιλοζωϊκά σωματεία από όλο τον κόσμο να αναζητήσουν τη νεαρή δολοφόνο και ήδη οι πρώτες ενδείξεις είναι ενθαρρυντικές. Από την πλευρά του, το youtube αφαίρεσε το βίντεο-ντροπή μετά τις διαμαρτυρίες.
Εμείς τι να ευχηθούμε, παρά το καλύτερο. Τον εντοπισμό, τη σύλληψη και τη παραδειγματική τιμωρία αυτών που φόνευσαν τα μικρά αθώα, αυτά κουταβάκια.
Και κυρίως να μη ξεχνάμε πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε χώρες «μακρινές και εξωτικές» μα και στη χώρα μας, όπου πολλές φορές νεογέννητα σκυλάκια ή γατάκια, βρίσκουν αργό και βασανιστικό θάνατο, πεταγμένα μέσα σε κάδους απορριμμάτων ή στη μέση του πουθενά…

Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: