Σελίδες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010









Η Tracey και τα σκυλιά της χρειάζονται τη βοήθεια μας!

Η Tracey, μία Αγγλίδα εκπαιδεύτρια σκύλων που ζει αρκετά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, αντιμετωπίζει τώρα την φτώχεια και την ανεργία.
Δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ούτε ένα σπίτι να μείνει ούτε μπορεί να φροντίσει τα σκυλάκια της. Στην απελπισία της, σκέφτηκε ακόμη και ακραίες λύσεις όπως ...


η ευθανασία & η αυτοκτονία. Αλλά μιλώντας της λογικά, αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα της στην Αγγλία και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα εκεί. Όμως δεν θέλει να αφήσει τα σκυλιά της πίσω, ούτε όμως μπορεί αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να τα πάρει μαζί της.
Είναι πρόθυμη να εργαστεί σε 2 εργασίες για να κερδίσει τα χρήματα που χρειάζονται για να τα φέρει στην Αγγλία. Φυσικά, εάν αυτά τα ζώα βρουν καλά σπίτια σε καλές οικογένειες εδώ, θα τα αφήσει να σε αυτούς.
Ζητώ την βοήθεια όλων σας να την βοηθήσουμε να γυρίσει στην χώρα της. Για να γίνει αυτό χρειάζεται το ποσό των 1500 ευρώ που θα καλύψει τα αεροπορικά της έξοδα, τα έξοδα των κλουβιών για 2 από τα σκυλάκια της τα μόνα που έχουν διαβατήριο και μπορούν να ταξιδεύσουν μαζί της, και την μεταφορά τους με ταξί προς και από τα αεροδρόμια.

Επίσης πρέπει να βοηθήσουμε τα υπόλοιπα ζωάκια της που τώρα τα έχει προσωρινά σε πανσιόν με 5 ευρώ την ημέρα το κάθε σκυλάκι. Να τους βρούμε είτε φιλοξενία είτε μόνιμη υιοθεσία.
Μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Μπορούμε να την βοηθήσουμε. Είμαι πρόθυμη να συντονίσω όλη την αυτήν την προσπάθεια για αυτήν και τα σκυλάκια της μια και η ίδια βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έχοντας φτάσει τόσο χαμηλά στην ζωή της.
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο +30 6955 779 661 για οποιαδήποτε συνεννόηση ως προς τον τρόπο με τον οποίον μπορείτε να την βοηθήσετε. Ίσως ξέρετε πρακτορεία με δωρεάν εισιτήρια, δωρεάν πανσιόν και φιλοξενίες, κλπ. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και αναγκαία.


Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο για εκείνη και τα σκυλάκια της. Όλα πρέπει να γίνουν σωστά και άμεσα!

Ηρώ Ειρηναίου
Αναρτήθηκε από Trupokarudos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φιλοξενουμε τη γατουλα της τη κιττυ σε εθελόντρια για εξι μήνες τουλάχιστο, τα σκυλάκια της επεγουν, αν μπορει να βοηθησει κανεις.

ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης