Σελίδες

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μαζική εξόντωση αδέσποτων στη Βαρυμπόμπη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνουν κάτοικοι της Βαρυμπόμπης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, την Κυριακή 3 Μαρτίου, για την πρόσφατη μαζική εξόντωση αδέσποτων ζώων.

Πρόκειται για απολύτως οργανωμένη εξόντωση αδέσποτων που έγινε στα Βασιλικά Κτήματα της Βαρυμπόμπης, στο Ολυμπιακό Χωριό, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν με θειάφι μέσα σε κεφτέδες πάνω από 20 αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά, πουλιά και άλλα είδη ζώων. Επίσης αγνοούνται... άλλα 15 αδέσποτα. Τα ζώα αυτά ήταν ...
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013 στειρωμένα και εμβολιασμένα και τα πρόσεχαν κάτοικοι της περιοχής. Όταν έφτασε η Αστυνομία στην πλατεία της Βαρυμπόμπης ενημέρωσε ότι έχουν γίνει 20 διαφορετικές καταγγελίες για εξόντωση ζώων στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με μάρτυρες, την ώρα που εθελοντές καταμετρούσαν πτώματα ένα τζιπ του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας πέρασε από εκείνο το σημείο. Όταν σταμάτησαν τους υπάλληλους για να τους ενημερώσουν για το συμβάν καθώς στους πρόποδες του βουνού δε ζουν μόνο αδέσποτα αλλά και ζώα της άγριας πανίδας, οι επιβαίνοντες σε αυτό δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Το μεγάλο γιατί παραμένει στα στόματα όλων των φιλόζωων της Βαρυμπόμπης, οι οποίοι κάνουν έκκληση για τα 3 εναπομείναντα αδέσποτα σκυλιά, που είναι ακόμα ζωντανά: « Μόνο αν βρεθούν γι’ αυτά σπίτια θα σωθούν. Αν ενδιαφέρεστε για κάποιο από αυτά, καλέστε στο τηλέφωνο: 6971817144»
onnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: