Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Η αλήθεια για τον Λουκάνικο και τη ζωή του


Ο "επαναστάτης" σκύλος Λουκάνικος δεν θέλει οίκτο

Είναι ευτυχής έτσι όπως ζει!

Όλοι συμπαθούμε τον επαναστάτη σκύλο της πλατείας Συντάγματος, τον διάσημο πλέον Λουκάνικο. Έχει γίνει ήρωας, έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο απο τη συμμετοχή του στα συλλαλητήρια του κέντρου της Αθήνας και όλοι νοιαζόμαστε για ...

την τύχη ενός τόσο καλού σκυλάκου, όπως και τόσων άλλων αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν γύρω μας.

Τα αδέσποτα του κέντρου της πρωτεύουσας είναι περισσότερο "τυχερά" - θα λέγαμε - σε σχέση με άλλα αδέσποτα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα, ταίζονται, αντιμετωπίζονται με συμπάθεια από όλους και συχνά τα χαϊδεύουν και τα ταίζουν και περαστικοί.

Όσο για τον γνωστό σε όλους μας Λουκάνικο, δεν χρειάζεται οίκτο , γιατί όπως διερευνήσαμε και πληροφορηθήκαμε, κάθε βράδυ κοιμάται στο ζεστό σπίτι οδοντιάτρου. Άρα έχει την ελευθερία του και τη θαλπωρή του.

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα σκυλιά έχουν μάθει σε έναν τρόπο ζωής και ελευθερίας κινήσεων και δύσκολα θα αποδεχθούν κάποια "χρυσή φυλακή", που εμείς οι άνθρωποι θεωρούμε ότι θα τους αρέσει περισσότερο.

Έχει αγάπη λοιπόν και φροντίδα ο Λουκάνικος και ζει μια χαρά ως διάσημος αδέσποτος στο κέντρο, με τις βόλτες του, το φαγητό του και τη φροντίδα που χρειάζεται το βράδυ για να ξεκουραστεί ζεστά.

Ας μην επιτρέψουμε να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ένας "διάσημος επαναστάτης Έλληνας σκύλος" και ας τον αφήσουμε εκεί που ανήκει και στη ζωή που τον ευχαριστεί.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EXETE DIKIO. H LEFTERIA EINAI MEGALI ISTORIA AKOMI KAI GIA TOUS SKYLOUS. O LOUKANIKOS EINAI MIA XARA AFOU EXEI KAI STEGI TO BRADY KAI TH VOLTITSA TOU TO PROI. TA SPITIA DEN EINAI PANTA KALYTERA GIA TA SKYLIA EIDIKA AFTA POY EXOUN MATHEI STO DROMO.