Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

Ξεπαστρεύουν τα αδέσποτα με τοξικά δηλητήρια

στο Μάννα Κορινθίας

Η Λ.Π. εμφανώς σοκαρισμένη από τα όσα συμβαίνουν στο χωριό της, στο Μάννα Κορινθίας, σε βάρος των ζώων, απευθύνθηκε στο www.zoosos.gr και κατήγγειλε τα εξής:«Το πρωί του Σαββάτου έγινα μάρτυρας της απίστευτης κτηνωδίας που...

διέπραξε ένα ανθρώπινο τέρας. Στο χωριό Μάννα Κορινθίας, ένας γείτονας μου, επειδή απ' ότι φαίνεται αντιπαθεί τα σκυλιά, έβαλε φάρμακο στον χώρο του δικού μου σπιτιού, σε τρία σκυλάκια που είχαν την ατυχία να μπουν στην αυλή μου και να μην τα διώξω.

Μεγάλο λάθος μου...

Το ένα το βρήκα μετά από λίγη ώρα σε τραγική κατάσταση, να τρέμει και να μην μπορεί να προχωρήσει, ενώ μπροστά από το αυτοκίνητό μου είδα κάτι σαν λευκή άμμο μαζί με φαΐ, το οποίο μετά κατάλαβα, ότι ήταν το φάρμακο.

Ένας φίλος μου είπε ότι στο χωριό χρησιμοποιούν κάτι που έχει απαγορευτεί εδώ και χρόνια καθώς είναι πολύ τοξικό ακόμα και για τον άνθρωπο. Τα ζώα δε, πεθαίνουν με φρικτό τρόπο αμέσως μετά από λίγο. Είναι κοινό μυστικό στο χωριό ότι δεν επιβιώνει αδέσποτο και έχουν θανατωθεί εκατοντάδες ζώα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Δεν έχω φυσικά αποδείξεις πως το έκανε αυτός αλλά είναι ολοφάνερο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος πιστεύετε μπας και σταματήσουν; Μπορώ να το καταγγείλω κάπου; Η ατιμωρησία που επικρατεί σε αυτόν τον τόπο θρέφει αυτές τις πράξεις...»

Γνωρίζοντας το τι συμβαίνει και σε άλλα χωριά, πόλεις και κωμοπόλεις της ωραίας πατρίδας μας δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην πιστέψουμε τα όσα καταγγέλλει η αναγνώστρια μας, γι’ αυτό και δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία της.

zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: