Σελίδες

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Hug4Dogs.com : Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Αγαπάμε, Αγκαλιάζουμε, Εκπαιδεύουμε τα σκυλιά μας

Η ομάδα Hug4Dogs παρουσιάζει στην αγορά της Θεσσαλονίκης τη Θετική Μέθοδο Εκπαίδευση Σκύλων και ανατρέπει τα δεδομένα του παραδοσιακού τρόπου. Η Θετική Μέθοδος Εκπαίδευσης εφαρμόζεται με επιτυχία, πολλά χρόνια τώρα στην Ευρώπη και την Αμερική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα...




Δελτίο Τύπου
Θεσσαλονίκη, 22/07/2010

Hug4Dogs.com : Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Αγαπάμε, Αγκαλιάζουμε, Εκπαιδεύουμε τα σκυλιά μας

Η ομάδα Hug4Dogs παρουσιάζει στην αγορά της Θεσσαλονίκης τη Θετική Μέθοδο Εκπαίδευση Σκύλων και ανατρέπει τα δεδομένα του παραδοσιακού τρόπου.

Η Θετική Μέθοδος Εκπαίδευσης εφαρμόζεται με επιτυχία, πολλά χρόνια τώρα στην Ευρώπη και την Αμερική, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα
σε δελφίνια και φάλαινες όπου ο χειρισμός τους είναι δύσκολος λόγω απόστασης. Έχει επεκταθεί σε πολλά άλλα είδη όπως περιστέρια, γεράκια, άλογα και όχι μόνον σε σκύλους.

Συγκεκριμένα :
• Στη Θετική Εκπαίδευση δεν τιμωρείται ο σκύλος. Αντίθετα ενθαρρύνεται να δουλέψει γιατί θα κερδίσει κάποιου είδους επιβράβευση.
• Δεν χρησιμοποιείτε καμία μορφή βίας (σωματική, λεκτική, ψυχολογική) η οποία ίσως φέρει προσωρινά αποτελέσματα, αλλά φέρνει και προβλήματα όπως φοβίες, επιθετική συμπεριφορά, έλλειψη εμπιστοσύνης.
• Η χρήση Θετικών Μεθόδων Εκπαίδευσης, διορθώνει ανεπιθύμητες συμπεριφορές και βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου και σκύλου.
• Ο σκύλος μαθαίνει να σκέφτεται και να κερδίζει την επιτυχία ευχάριστα.

Ο σκύλος μοιράζετε το σπίτι σας και είναι η ευχάριστη παρέα σας. Είναι εύκολο να είστε υπεύθυνος ιδιοκτήτης αλλά περιλαμβάνει αρκετά πράγματα για να έχετε έναν "καλό πολίτη". Θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το σκυλί σας δεν περιφέρετε ελεύθερο, δεν καταστρέφει την περιουσία σας, δεν κυνηγάει άλλα ζώα, παιδιά, αυτοκίνητα, δεν είναι επιθετικό ή φοβικό, δεν ενοχλεί γαβγίζοντας, περπατάει χαλαρά δίπλα σας. Γενικότερα, δε μειώνει την ποιότητα ζωής σας ή των άλλων γύρω σας. Συνοψίζοντας, ο σκύλος θα πρέπει να είναι υπό τον έλεγχο σας και να του παρέχετε τη σωματική άσκηση και τη ψυχική διέγερση που χρειάζεται.




Σχετικά με την ομάδα Hug4Dogs:
Η ομάδα αποτελείται από 4 εξειδικευμένους και έμπειρους Θετικούς Εκπαιδευτές Σκύλων, με άριστη κατάρτιση και πιστοποίηση από σχολές Ελλάδας και Αγγλίας. Όλοι οι Εκπαιδευτές είναι Full Member του APDT (Association of Pet Dog Trainers) και μέλη του ΚΟΕ (Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος).

Οι Υπηρεσίας που προσφέρονται είναι:
• Προεκπαίδευση Κουταβιών
• Εκπαίδευση Υπακοής & Καλής Συμπεριφοράς
• Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς
• Κοινωνικοποίηση – Κοινωνική Συσχέτιση
• Ιδιαίτερα & Ομαδικά μαθήματα

Στόχος της Ομάδας είναι η ενημέρωση των πολιτών και ιδιοκτητών σκύλων
α) για την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης ώστε να «μεγαλώσουν» έναν ευτυχισμένο, υγιή, «καλό πολίτη σκύλο»,
β) για τα οφέλη της συντροφικότητας,
γ) για τη μείωση των αδέσποτων στους δρόμους και τα καταφύγια,
δ) για την ασφάλεια τους από επιθετικά ή κακοποιημένα ζώα που «χρησιμοποιούνται» ως φύλακες χώρων, σωματοφυλακή κλπ.

Παρέχονται ιδιαίτερα μαθήματα κατ’ οίκον καθώς και ομαδικά μαθήματα στις ολοκαίνουργιες κτιριακές εγκαταστάσεις (5.000 μ2) του Ξενοδοχείου Κατοικίδιων Ζώων “Bark Pet Ηotel” στην Αγ. Παρασκευή Θεσ/νίκης.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ομάδα, τη θετική Εκπαίδευση Σκύλων και το Ξενοδοχείο Κατοικίδιων Ζώων θα βρείτε στο http://www.hug4dogs.com/ και στο http://www.bark.gr/



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: