Σελίδες

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010




Όλη 
η ανθρώπινη

"αθλιότητα"
σε μια
ιστοσελίδα (;)


http://www.ibuystrays.com/
(αγοράζω αδέσποτα)

Δείτε που μπορεί να φθάσει η ανθρώπινη ματαιότητα και η απροκάλυπτη αισχροκέρδεια εις βάρος των κατοικίδιων ζώων :

"Μπείτε στην «επιχείρηση» πώλησης αδέσποτων και άλλων σκύλων και βγάλτε πολλά χρήματα".
"Τα ζώα στην υπηρεσία του ανθρώπου".
"Ποιοί αγοράζουν", "Ποιοί πουλάνε" , "Πώς θα μπείτε στην επιχείρηση", "Βρείτε αδέσποτα και πουλήστε τα"...
"Τα εργαστήρια πειραμάτων χρειάζονται πολλά ζώα για τα πειράματα τους . Πάρτε αδέσποτα από τα καταφύγια, που καθημερινά εξοντώνουν ζώα που περισσεύουν..."

Είναι έτσι ακριβώς όμως τα πράγματα με την ιστοσελίδα αυτή ; ...


Το "IBuyStrays.com" είναι μια περίεργη ...φάρσα. Και το εξηγεί κάτω κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα αυτή (click here to read). Υπάρχουν πολλές συνδέσεις που αναφέρονται σε αυτό.
Δημιουργήθηκε λοιπόν , όπως επισημαίνεται, ακριβώς για να δείξει μια τραγική αλήθεια, στην "υπερβολή" της. Το πρόσωπο που την έφτιαξε δεν αγοράζει πραγματικά αδέσποτες γάτες και σκύλους για να πουληθούν σε πειράματα. Αλλά δυστυχώς, η κατάσταση που περιγράφει είναι πραγματική. Λίγο ως πολύ, 115.000.000 ζώα χρησιμοποιούνται για πειράματα κάθε χρόνο στισ ΗΠΑ και σκοτώθηκαν σε εργαστήρια. Όχι ότι αυτό "κάνει τη διαφορά με άλλα ζώα", αλλά μεγάλος αριθμός σκύλων και γατών μαζεύονται από τους δρόμους και τα καταφύγια αδέσποτων ζώων ή από τις αυλές και τους κήπους. Ειδικοί dealers-αντιπρόσωποι έχουν την άδεια από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ για την απόκτηση σκύλων και γατών από "τυχαίες πηγές," ή καταφύγια ζώων ή δημοπρασίες κ.ά. "Και πολλά κράτη το επιτρέπουν", που σημαίνει ότι στα καταφύγια απαιτείται από το νόμο να παραδώσουν ορισμένα ζώα σε εργαστήρια πειραμάτων, στο όνομα της επιστήμης... Έτσι, αν κάποιος σοκάρεται διαβάζοντας αυτό το site, καλό ειναι να στρέψει την προσοχή του προς τη βιομηχανία πειραμάτων ζώων. Παρ'όλο που είναι λίγο προκλητικό το εν λόγω site, δεν κάνει καμία πραγματική βλάβη στην πραγματικότητα, αλλά επιχειρεί να ενημερώσει με την πρόκληση του τους πολίτες για το γεγονός ότι οι φρικτές συνθήκες που απεικονίζει (τί ειρωνεία αλήθεια;) είναι καθημερινό φαινόμενο . Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να βοηθήσετε τα ζώα υποφέρουν στα εργαστήρια, μπείτε στο StopAnimalTests.com, και αν δεν το έχετε ήδη, μπορείτε να κάνετε κλικ τώρα για να δεσμευτούν με μποϊκοτάζ των προϊόντων που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
Τώρα ξέρουμε που θα πωλήσουμε τα ελληνικά αδέσποτα. Μας ξέφυγαν αυτοί! Δεν τους ξέραμε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ "φιλόζωοι" πάλι σχολιάζετε, απλώς για να χυδαιολογήσετε.
Θέλετε τόσο πολύ να διεκδικήσετε το Νόμπελ αμορφωσιάς και προτρέχετε!!!!
Πάλι δεν διαβάσατε το άρθρο, αλλά μόνο τον τίτλο και βγάλατε συμπεράσματα......
Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ "ΦΙΛΟΖΩΩΝ" ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ. ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΖΩΟ ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΧΡΟΝΟ. ΤΑ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ . ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ "ΓΕΡΑ" ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ... ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ; ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το site είναι επίτηδες φτιαγμένο για εσάς που κάθεστε κ προσπαθείτε να βρείτε στοιχεία απ το ιντερνετ ότι τα ελληνικα αδεσποτα που τοσο θελετε να βλεπετε στους δρομους,δηθεν πανε για πειραματα!!!
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ Κ ΤΡΩΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ..ΞΕΡΕΤΕ..ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ ΔΡΟΣΙΑ..Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΛΠ. βοηθατε τ αδεσποτα κ τα βαζετε με τα αλλα σωματεία που ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τ αδεσποτα?
ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Κ ΠΛΗΡΩΣΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΑ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ?
Η βλακεία σας είναι ανίκητη.
Αλλά όπως πολλά sites και blogάκια που έριχναν ετσι καθημερινά λάσπη σε αυτούς που βοηθανε αδεσποτα και ξαφνικα εκλεισαν κ εξαφανίστηκαν, ετσι και καθε προσπαθεια του αέρα.
Το κακό ειναι οτι σας πιστευουν 2-3 ευαισθητοι κ αγνοι ανθρωποι.
ΟΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Χ,Ψ,Ω ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ~!
ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ-ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ- Κ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ελεος πια!!