Σελίδες

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Υποψήφια με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" η Γεωργία Στεφανάκη

Γνωστή για τους σημαντικούς αγώνες της για την προστασία των ζώων

Μια νέα και δυναμική γυναίκα με σπουδαίο ζωοφιλικό έργο, η Γεωργία Στεφανάκη, είναι υποψήφια βουλευτής με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι γνωστή στη ζωοφιλική κοινότητα για τους σημαντικούς αγώνες της για την προστασία των ζώων, αλλά και για τις σπουδαίες προσπάθειές της ειδικά στα αδέσποτα κατοικίδια. Όπως η ίδια δήλωσε, ως Ελληνίδα πολίτης αυτής της χώρας αισθάνθηκε να της αναλογεί η υποχρέωση να αντιδράσει...
και να αντισταθεί στις πρακτικές και τις πολιτικές που μας οδηγούν σε Εθνική υποτέλεια και κοινωνική εξαθλίωση. Για να αλλάξουν τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό, είπε, χρειάζεται αγώνας και αντίσταση.

Χρειαζόμαστε τον αγώνα τέτοιων γυναικών , τόσο για την αντίσταση όλων μας σε αυτόν τον πόλεμο , όσο και για την ευημερία των απροστάτευτων ζώων. H "φωνή τους" θέλει εκπροσώπους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο !
Η Γεωργία Στεφανάκη είναι πρόεδρος του ζωοφιλικού σωματείου ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ
και εκπροσωπεί το Ελληνικό κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων Ε.Κ.Π.Α.Ζ στη Κρήτη.
Γεννήθηκε στη Νεάπολη Λασιθίου το 1965. Σπούδασε Διοίκηση επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιά , χορογραφία, και Ιστορία Τέχνης . Υπήρξε Καλλιτεχνική διευθύντρια στη σχολή χορού gene Kelly,στην Αίθουσα τέχνης Πολύγνωτος και τα τελευταία χρόνια εργάζεταιι ως επιμελήτρια Εικαστικών εκθέσεων Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης .

Τηλ. Επικοινωνίας 6937080703, e-mail georgiastefanaki@gmail.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

Π.Γ.