Σελίδες

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Σώστε τη Μυλού

Η Μυλού, ειναι μόλις 5 μηνών, τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά απο σοβαρή χειρουργική επέμβαση που υπέστη μετά απο τροχαίο.
Είναι αδέσποτη και ...



φιλοξενείται προσωρινά για την αποθεραπεία της
Είναι υγειέστατη και στειρωμένη
Όποιος ενδιαφέρεται να την υιοθετήσει σοβαρά ας επικ. στο
6944 731673

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΗ !!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΙΟ. ΜΑΣ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΖΑΝ , ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ, ΜΑΣ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΧΕΙΡΙΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΑΧΗΤΙ. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...

εχετε δικιο
πρεπει να κατεβουμε ολοι στις πλατειες και να τις γεμισουμε για εμας και τον αγωνα μας να σωσουμε τηνν ελλαδα και οχι για τα δυο "μεγαλα" κομματα που μας καταντησαν ετσι και μας εξαθλιωνουν

φιλοζωος θεσσαλονικης